AaFK møter Ham-Kam med fotballfestSøndag klokken 15.00 ruller ballen mellom serietoppene AaFK og Ham-Kam på Color Line Stadion. Og hjemmelaget inviterer til gjenåpningsfotballfest både før og etter avspark, og med sterkt rabatterte priser.

Medieansvarlig i AaFK, Jonatan Arvidsen-Osvik håper mange kommer på fotballfest på Color Line Stadion søndag. Foto: Srdan Mudrinic

-Endelig kan vi åpne opp for fullt, sier en glad medieansvarlig i AaFK, Jonatan Arvidsen-Osvik. Og han er klar på at interessen for AaFK er sterkt økende.

-Ja, vi ligger allerede nå over snittet fra 2019, og vi vinner kamper. Nå er det toppoppgjør mellom oss og Ham-Kam, med Kjetil Rekdal i spissen, men vi skal sette dem litt ut med en gedigen folkefest, forteller Jonatan, og har planene klar.

-For det første har vi svært gunstige priser med 99.- for voksen og 49.- for barn. Og bestill tidlig, så slipper du trengsel og kø. Og har du sesongkort fra 2019 så er det dette du skal bruke. Sjekk om du har kortet. Mangler du kortet så skriver vi ut nye, men vær rask, sier Jonatan, før han gyver løs på programmet.

De tre hymne-tenorene våre, Svein Riise, Leif Remmen og Håvard Storeide skal synge hymnen. Men ikke alene. Vi har nemlig laga en karaokeversjon, så her skal hele stadion være med.

Det samme er tilfelle med ”Sunn Møring”, der også folk får synge med.

(Fortsetter under).

Vår egen Trine Klemetsen skal framføre "Skurkensangen" sammen med makker Sindre Veblungsnes på gitar, også han vår egen her i Bypatrioten.

-Sang blir det mer av, for Bypatriotens egen Trine Klemetsen skal synke ”Skurkensangen” sammen med makker Sindre Veblungsnes.

-Det er noen år siden sist. Ikke siden ungene var små. Nå er de 11 og 13 år gamle og skal være med på kamp.

Å få lov å bidra og markere det på Color Line Stadion sammen med mange andre blir ekstra fint, sier Trine.

-Ikke glem at vi skal ha supportertog fra sentrum til stadion før kamp.

Vi har også sørget for et stort lager ruller som skal kastes ut. Og det blir topp stemning på Stormen-triubuna. De har nemlig benyttet pandemiperioden til å pusse opp, forteller Jonatan.

-Men det kan bli tøft på bana Jonatan?

-Jo, men vi skal møte Ham-Kam med enorm entusiasme fra publikum.

Vi skal vise dem at AaFK er et naturlig eliteserielag, og skal møte dem som det.

Blant annet vil et fotballag stå flaggborg når spillerne kommer inn på banen, så her blir det fullt trøkk.

Ham-Kam og Kjetil Rekdal skal vi overvelde aldeles, og vi skal ha tre poeng, sier han.

Ta gjerne en softis med rette fargene i byen, før du slutter deg til supportertoget som skal gå samlet til Color Line Stadion. Det blir en fin søndag i byen folkens.

Sjekk sesongkortet fra 2019. Det er dette du skal bruke nå. Foto: Srdan Mudrinic