Gjør klart for "Den uendelige historien"(Annonse) Gjør deg klar for nok en spennende reise sammen med Teatret Vårt. Søndag er det spillestart for "Den uendelige historien" på Arbeideren. Ei forestilling som passer for alle fra 6 år. 

Hva skjer med vår egen fantasi dersom alt du ser på scenen er rekvisitter du kjenner fra før, men brukt på en annen måte...

En dag finner Bastian en mystisk bok på vei hjem fra skolen. Bastian åpner boken og får innblikk i den fantastiske verdenen Fantasia. Etter hvert viser det seg at den som leser boken blir med i handlingen. Da kan det bli vanskelig å finne veien ut igjen... 

"Den uendelige historien" er i gang. Ei forestilling basert på boka med samme navn av Michael Ende. 

Vel inne i boken viser det seg at Fantasia holder på å forsvinne. Og ikke nok med det! Keiserinnen har blitt syk og ingen vet hva som kan gjøre henne frisk.

Eventyrhelten Atreju må derfor legge ut på en lang og farefull reise for å finne ut av alt det merkelige som skjer. 

-Ei eventyrlig fortelling om lek, fantasi og barns måte å se verden på, sier kunstnerisk leder Vera Krohn Svaleng

På veien møter han mange rare figurer og skumle vesener. Han må også klare å komme seg gjennom tre magiske porter for å redde Fantasia. Til syvende og sist er det Bastian som må løse gåten. Hvordan skal han greie det?  

  - Den uendelige historien er en eventyrlig fortelling om lek, fantasi og barns måter å se verden på. Vi tar publikum med på en reise inn i fantasien, hvor spennende figurer og landskap utfolder seg, sier kunstnerisk leder Vera Krohn Svaleng som også har dramatisert forestillingen.  

På scenen møter vi et ungt ensemble med Elias Moussaoui Anseth i hovedrollen som Bastian, sammen med Sigrid Alnæs fra Kristiansund, Kristoffer Egset fra Molde og Eline Øverby levendegjøres en mengde ulike karakterer og figurer. Regien er ved Ingrid Askvik, scenografi, kostymer og masker er designet av Johanna Dahlbäck. Jonas P. A. Fuglseth har laget lysdesign og Mathias Askvik har laget musikk og lyddesign. 

Teatret Vårt besøker kulturhus i Møre og Romsdal med forestillingen utover høsten.