Høstscena inviterer til familiedag i MoloveienFem dager med Høstscena skal avsluttes med blant annet en stor familiedag i Moloveien. Og her kan det komme mange små og store overraskelser, sier Vilde og Kaja, som er de ansvarlige for moroa på søndag.

Vilde Traagstad (t.v) og Kaja Sollie er ansvarlige når Høstscena inviterer til morsomme, interessante og spennende timer i Moloveien. Søndag er det nemlig familiedag.

Vilde Traagstad og Kaja Sollie er superklar for en spennende og koselig familiedag i Moloveien, som jo er et teatralsk strøk i seg selv.

-Meningen er at familiene som kommer skal føle seg fri til å gjøre som de vil. Og det skal skje ting helt fra vi åpner klokken 12.00 til vi avslutter fire timer senere, sier Vilde.

Vilde og Kaja lover ei åpen og hyggelig gate full av leik og spennende ting når publikum kommer.

-Ja, det blir åpne dører hos Trankokeriet.

Det blir også barneverksted i Fiskerimuseet, som også holder åpent, og vil sørge for fine fortellinger for ban om bord i bankskøyta ”Storeggen, sier Kaja, og legger til at alle som vil kan bli med på rebusløype.

-Rebusen tar utgangspunktet i forestillingen til Teateret Vårt ”Den uendelige historien”, som blir Moloveiens uendelige historie, og rebusløypa starter på Arbeideren.

Med på dette er elever fra Jugendteateret og skuespillere fra Teateret Vårt, som også spiller i forestillingen der, forteller hun.

-Det er mye som skjer, både ute og inne.

Det blir sukkerspinn og popcorn, musikk, barketroll og tombola, så dette må folk få med seg, sier de to.