Vinnere fotokonkurransen "Byen Vår"Klubbens medlemmer fikk selv ikke delta i konkurransen som ble arrangert i forbindelse med at Ålesund Kameraklubb markerte 70 år. Det kom inn over 40 bidrag og her ser du de tre vinnerbildene:

1.plass: Bildetittel: Flatiron Autor: Erik Bjørnøy Olse

1.plass:

Bildetittel: Flatiron Autor: Erik Bjørnøy Olse

Juryens begrunnelse: Det var mange bilder av byen vår tatt fra trappene eller fjellstua. Dette var et av de teknisk beste av de bildene. God komposisjon, med tydelig forgrunn og dybde. God dybdeskarphet og eksponering.

2. plass: Bildetittel: Nordlys i brosundet Autor: Erik Vattøy Juryens begrunnelse: Også et karakteristisk bilde av kjent Ålesund motiv, men med innslag av nordlys som delvis gjenspeiles i brosundet. Trekk for at bare deler benken i forgrunnen er med, eller kunne vært beskjært mer

2. plass:

Bildetittel: Nordlys i brosundet Autor: Erik Vattøy

Juryens begrunnelse: Også et karakteristisk bilde av kjent Ålesund motiv, men med innslag av nordlys som delvis gjenspeiles i brosundet. Trekk for at bare deler benken i forgrunnen er med, eller kunne vært beskjært mer

3.plass: Bildetittel: Vintermagi Autor: Asbjørg Oddny Folland

3.plass:

Bildetittel: Vintermagi Autor: Asbjørg Oddny Folland

Juryens begrunnelse: Et bilde som skilte seg ut m.h.t til motiv. Fotografen har fanget den fine vinterstemningen i parken på en utmerket måte.