Vi skal være knallgode på service!(Annonsørinnhold) -Vi vet at folk i sentrum har ventet på en satsing som dette. Derfor er det viktig for oss å fortelle at vi skal ha høy fokus på service. Så skal vi  også ta oss tid til å bli godt kjent med våre kunder sånn at vi vet hva de ønsker og trenger av produkter i butikken. Det har vi nemlig stor valgfrihet på, sier Esben Bakke Ellingsen, daglig leder av Elon, som ser frem til å åpne avdelingen på Ålesund Storsenter allerede i november. 

Daglig leder for Elon avdelingen i Ålesund sentrum heter Esben Bakke Ellingsen. Han gleder seg til åpningen på Ålesund Storsenter.

-Det er veldig motiverende å å gå i gang med denne jobben når vi får en mottakelse som det vi opplever allerede før vi er åpnet, sier Ellingsen om tilbakemeldingene fra publikum etter at det ble kjent at bysentrum endelig har fått på plass en elektronikk-kjede. Det ble Elon. Tidligere Euronics, som etter oppkjøp, i tillegg til å endre navn også har endret på både på konsept, sortiment og utseende. 
 
-De var kjent for å være veldig gode på hvitevarer, noe man beholdt også over i det nye, som nå er et fullverdig tilbud med et bredt produktspekter. Vi har i tillegg også et godt utvalg innen brunevarer, småelektronikk, telefon og PC, for å nevne noe, sier Ellingsen som i kulissene er godt i gang med å bygge teamet som skal være klare til åpningsdagen. 

(Fortsetter under)

Nå blir det straks lys og full aktivitet i de 350 kvm store lokalene i 2. etg inne på Ålesund Storsenter.

I bakgrunnen hører man lyden av både pussing og banking. Det jobbes nå for fullt med å sette i stand de 350 kvm store lokalene. 
 
-Vi er klare for å rykke inn med varer så snart alt er klart bak meg her, og det er noe vi ser virkelig frem til. Mottoet til Elon er «Velkommen hjem» og det skal våre kunder merke inne i butikken som blir delt inn i ulike soner der man også får tilgang til både kaffe og lesestoff, sier han. 
 
Levering og montering
 
-For våre kunder som blir med i medlemsklubben tilbyr vi gratis levering innenfor to mil. Bor man utenfor den sonen blir det mulig å bestille både levering og montering, men da er det en tilleggstjeneste. Det viktige er kanskje å formidle at man skal få den hjelpen man trenger, sier han. 
 
Logistikk
 
-Butikken blir liggende i andre etasje inne på et senter. Vil det kunne by på ekstra utfordringer? 
 
-Akkurat det blir vår jobb å klare å løse på en god måte og vi lover kundene at logistikken med henting av varer fra lager skal være både enkel og gå smidig. Det er ei av de utfordringene vi nå jobber med, men alt skal være på stell til åpningen, sier han.