"Den store gavesekken" starter 2. novemberÅ handle i Ålesund sentrum er og skal være en ekstra opplevelse og i år er det viktigere enn noen gang å støtte opp om den lokale julehandelen. Vi gjentar derfor suksessen fra i fjor med «Den store gavesekken». Rett og slett en kjempestor sekk med julegaver fra «hele byen» som tilfaller en heldig vinner.

 

Har du sett så flott? Kombiner julehandel med opplevelser i byrommene. Stjernehimmelen i mellomrommet ved Hotel Brosundet gir absolutt stemning.

For å delta må du rett og slett handle årets julegaver, ja selvfølgelig også annet om du vil, i Ålesund sentrum. Alle som handler for mer enn 300,- i en av butikkene som er med (plakat i vinduet) registreres og er automatisk med i trekningen av sekken. Du kan registrere så mange kjøp som du bare ønsker fra 2. november frem til trekningen lillejulaften.

(NB! Blir du den heldige vinneren er det ønskelig at du stiller opp på bilde ved overrekkelse).

Vi legget ut innholdet i sekken fortløpende fra starten 2. november. Følg med på www.bypatrioten.com og vår Facebook-side fremover.

«Den store gavesekken» arrangeres av Bypatrioten med støttespillere, Ålesund Storsenter og Kremmergaarden.

Til butikker og aktører i sentrum: Ønsker dere å bli støttespillere og få utdelt gratis markedsmateriell for å delta, ta kontakt med oss på post@bypatrioten.com

I år vil der naturlig nok bli mindre av de store aktivitetene, men vi lover at vi skal gjøre vårt for koselig stemning i sentrum. Også i det rare året!

Bare å glede seg til julesnadderet kommer!

En heldig vinner vil motta "Den store gavesekken" fra Ålesund sentrum lillejulaften. Som takk for at du handler lokalt.

Det at du handler fysisk i butikk og ikke på nett, gjør at de lokale butikkene står mye sterkere også når du trenger de andre deler av året.