Utsetter Bra By konferansenBypatrioten AS har besluttet å utsette konferansen Bra By 2020 som etter planen skulle arrangeres 18.mars. Bakgrunnen er den alvorlige smittesituasjonen vi alle nå står ovenfor.

Trine Klemetsen i Bypatrioten AS sier Bra By 2020 nå utsettes på grunn av den alvorlige smittesituasjonen vi alle står oppe i.

-Vi velger å bli med på dugnaden for å begrense smitten av corona-viruset, og følger rådene som har kommet fra Ålesund kommune og Folkehelseinstituttet, sier Trine Klemetsen i Bypatrioten AS.

Det var i fjor Bypatrioten lanserte Bra By konferansen til stort hell, og suksessen skulle videreføres 18.mars. Nå utsettes konferansen på ubestemt tid, og til situasjonen har normalisert seg.

-Situasjonen med smittespredning er svært alvorlig. Derfor må fokuset nå være å ta vare på folks helse og forebygge videre smitte, sier hun, og legger til at konferansen ikke er avlyst.

-Vi jobber med å finne en ny dato for gjennomføringen og vil komme tilbake til dette når ting roer seg ned.

En rekke interessante foredragsholdere står på planen for årets Bra By og skulle ledes av konferansier Pål Bakke med side-kick ”Jannen”, alias Ina Breivik.

Nå får vi glede oss til det blir satt en ny dato for konferansen.