Til toppen

\ loading=

Trommer sammen til jubileumsshow!

Det tradisjonsrike sommershowet på Teaterfabrikken går mot slutten i sin kjente og vante drakt. Årets show blir det siste og tiende i rekken. Vi gir oss på topp, sier Henrik Bjørnsson Overaa som lover rikelig med god underholdning.

Astrid Overaa, Synnøve Hatlen, André Ulveseter og Henrik Overaa med flere gleder seg til det som blir full rulle med Sommershow. For 10. og siste gang. – Ja, men vi legger spennende planer for sommeren 2024. Det må du få med. Det blir bare ikke Sommershow som man er vant til, sier Henrik Overa Bjørnson lurt. (Arkivfoto). 

Årets Sommershow blir et show litt utenom det vanlige. Det trommes nemlig sammen til jubileumsshow.

– Alle tidligere aktører gjennom de forskjellige årene er med på et aller siste jubileumsshow der vi lover høydepunkt på høydepunkt. Noe blir kjære gjensyn og noe er helt nytt. Ina Breivik, Ørjan Liavåg, Astrid Overaa, Synnøve Hatlen, André Ulveseter og meg selv, samt våre musikere Jan Gunnar Åkre, Lars Øverås, Tor Erik Ulvestad og allsangleder Pål Bakke, er klare for å gi alt, sier han.

Showet som har holdt det gående til stor glede for sommerbyen Ålesund startet med tre stykk på scenen og en pianist.

Rekordmange i sving

– I år er vi rekordmange med totalt 12 personer innblandet i produksjonen. Vi spiller kun ni kvelder, og vi håper selvsagt på fulle hus og deilig stemning, sier han om showet som har premiere 2. juni.

– En sommer er over, men minnene om den består, sa Kirsti Sparboe klokt. Vi gleder oss til å ta imot publikum som har holdt oss gående sommer etter sommer, sier Henrik.

På jubileumsshowet kan man også glede seg over gjensyn med både Ina Breivik og Ørjan Liavåg. Her sammen med Henrik Overa Bjørnson.
Bandet er klart. Er byen?