Trenger hjelp til Julegryta på Sankten- Vi hadde blitt veldig glade for hjelp til å bemanne julegryta på Sankten i år, sier leder for Varmestua i Ålesund Åse Berg Grønvik som frir til bedrifter, lag, organisasjoner og private. 

Har du tid til overs for en god sak? Da vil gjerne Frelsesarmeen i Ålesund høre fra deg. De trenger hjelp til å bemanne julegrytene og spesielt gjelder det på St. Olavs plass i Ålesund sentrum.

(Tekst: Trine Klemetsen)

- Vi har nettopp sendt ut henvendelser til de politiske partiene, og håper de kan stille. Så vil vi gjerne fri til andre i byen vår som lag, organisasjoner, private og bedrifter, sier hun om den tradisjonelle og viktige innsamlingen som skjer ved byens gryter. 

Pengene som kommer inn går direkte til Frelsesarmeens rusomsorg som er Varmestua og Stedet i Ålesund. Tilbud som sørger for god mat, aktiviteter og sosialt samvær gjennom hele året for de som trenger det mest i byen vår. 

- Vaktene er på minimum 1,5 timer, men vi oppfordrer også de som kan om å ta ei heil vakt fra kl. 12.00-16.30, sier hun. 

Grytene kommer opp mandag 28. november og står helt frem til jul.