Ta opp fag hos Akademiet(Annonsørinnhold) Våren nærmer seg, noe som også betyr tid for å søke høyere studier. Mangler du noen fag eller ønsker du å forbedre karakterer tilbyr Akademiet Privatistskole gode og fleksible løsninger for fysisk undervisning i klasserom både på dagtid og kveld og for deg som trenger det, på nett.  

Akademiet holder til i glasshuset i Molovegen i Ålesund sentrum. Elever og lærere har trolig byens vakreste utsikt.

- Vi merker at interessen for nettstudier har vært økende etter pandemien, sier avdelingsleder Torill Haram hos Akademiet Privatistskole. 

Fleksibilitet er nemlig nøkkelordet når Akademiet legger opp studieprogrammet.

Det tilbys fysisk undervisning i klasserom både på dagtid og kveldstid i klasserommene på Akademiet i Ålesund.

Elever som ikke har anledning til det, kan også ta fag som rene nettstudier der alt ligger ferdig innspilt eller følge «Live studier» som er strømmet undervisning til faste tider hver uke. Det er også mulig å se undervisningen i opptak.


Akademiet ligger sentralt i Ålesund sentrum i Moloveien 5.

Populære fag

- Vi merker særlig stor pågang av ungdom som ønsker å bli ingeniører. Disse tar de tre realfagene som man trenger for å komme inn på ingeniørstudier.

Timeplanen er oversiktlig. Hvert fag har én økt med fire timer per uke, men undervisning i 12 uker før eksamen. De fleste fagene går over ett semester, men i de ulike pakkene bestemmer elevene selv hvor mange semester fagene skal fordeles på.

- Det som kjennetegner Akademiet er at vi har en veldig eksamensrettet undervisning som er ledet av en dyktig og oppdatert lærerstab. Vi tilbyr elevene en prøveeksamen i både muntlige og skriftlige fag, slik at kandidatene skal være best mulig forberedt til det som venter dem på ordinære eksamen, sier Haram.

Akademiet tilbyr nettbasert undervisning i tillegg til tradisjonell klasseromsundervisning. Nye kurs starter allerede i uke 5.

Rådgivning og informasjon

- Det kan kanskje være krevende å orientere seg, men hos oss er døren alltid åpen for en rådgivningstime for den som lurer på hva som er den beste løsningen for sitt eget utdanningsløp, sier Torill Haram.

Akademiet starter nye kurs allerede i uke 5. På Akademiets hjemmeside finner du enda mer informasjon om studietilbudet og om skolen.