Til toppen

\ loading=

Snøfall kan påvirke renovasjon

- Til tross for nattens snøfall er vi i rute med innsamling i alle kommuner. Vi ber imidlertid innbyggerne ha forståelse for at været kan komme til å påvirke tidspunktet avfallsdunken blir tømt, opplyser Attvin i en pressemelding.

De kommer også med følgende oppfordring:

– Vi rekker kanskje ikke være der til tidspunktet du er vant til å se oss. La derfor dunkene stå fremme, til vi er der. Husk å måke og strø, slik at renovatør kommer seg trygt frem til oppsamlingsutstyret (dunk/brønn/bakkeconteiner). Det er ikke sikkert vi når frem til alle adresser ved første forsøk, på grunn av manglende brøyting eller glatte veger. De dette gjelder ber vi om lar dunken bli stående fremme, så skal vi jobbe for å komme tilbake i løpet av uka, skriver de før de takker innbyggerne for samarbeidet. – Vi setter stor pris på at de viser forståelse for utfordringene som vinterværet kan gi.

Bypatrioten minner om at man må sortere skikkelig. Har man av en eller annen grunn ekstra mye avfall, så må man selv nesten finne ei bedre løsning enn eksemplet vi fant på fortauskanten i dag…
Frem med kost og spade! Ikke bare gir det enklere tilkomst for alle som jobber med renovasjon, men også fremkommeligheten blir bedre for alle. Vi ønsker jo en attraktiv by.

 

 

Bypatriotens Kulturkalender

Se alt som skjer i Ålesund

Alltid mye å glede seg til!