Skaper folkefest på Siffen-Jeg vil ha fotballfest på Siffen igjen, sier daglig leder Line Trones Seter som inviterer til stor ståhei i forkant av sesongens første kamp på lørdag. En historisk kamp i helt ny drakt for SIF/Hessa. 

Daglig leder i SIF/Hessa gleder seg til kamp og sesongstart kommende lørdag og inviterer til folkefest.

-Dette har vært drømmen helt siden jeg fikk jobben i oktober. Vi har en helt unik historie å bygge videre på, men nå skal vi jammen også skape nytt, sier Line som oppfordrer alle med tilhørighet i ytre bydel, og gjerne andre, til å bli med på folkefesten på "Siffen" lørdag 14. april.

-Vi starter med opptog, flagg og faner kl. 12.45. Klubben med alle involverte skal gå i tog fra ungdomsskolen, innom eldresenteret og videre til stadion der A-laget venter. Nå vil vi vise oss frem, være synlige i miljøet her ute, sier hun.

På kampdagen skal det skje en rekke aktiviteter på stadion.

I forkant av hovedoppgjøret som står mellom SIF/Hessa og Godøy er det G8 fra begge stedene som skal i ilden.

-Vi må stille opp og heie de frem. Det er jo de som er våre kommende talenter, sier Line som lover varme pølser fra Hole, buljong og alt det som måtte høre med. Og ikkje minst.

-Heilt gratis inngang!

Se de nye draktene under! 

Følg klubben på facebook!

Ny historie, splitter nye drakter for SIF/Hessa i Ålesund. Øverst fra venstre: Sondre Kjølsøy, Emil Olsbø Nilsen, Ole Johan Lindgren og Inge Andre Godø. (Foto: Anne Marthe Vestre Berge).