Til toppen

Scandic Parken gjør klart for jula

(Annonsørinnhold) For mange har det blitt en tradisjon å få den ekte, velsmakende og underholdende julestemningen hos Scandic Parken før jul. Opp mot seks tusen juleglade mennesker skal hygge seg og spise god julemat på hotellet denne julebordsesongen. Og vertskapet er klare.

Administrerende direktør hos Scandic Parken, Sven Erik Moe elsker pinnekjøtt, til tross for at han er østlending. Nå har han sørget for at lutefisken allerede har kommet på bodret, og snart åpnes julebordsesongen for alvor med opp mot seks tusen juleglade gjester.

Administrerende direktør hos Scandic Parken, Sven Erik Moe elsker pinnekjøtt, til tross for at han er østlending. Nå har han sørget for at lutefisken allerede har kommet på bodret, og snart åpnes julebordsesongen for alvor med opp mot seks tusen juleglade gjester.

-Ja vi er klare. Faktisk starter vi allerede i dag med lutefisken, selv om julebordsesongen hos oss starter 16.november, forteller Sven Erik Moe, administrerende direktør ved Scandic Parken hotell.

Det første en merker med den smilende direktøren er at han er østlending. Og når jula ikke er så langt unna, ja så lurer en jo raskt på dette med pinnekjøttet.

-Du, det er noe av det aller beste jeg får. Mormor var fra Sunnmøre, så det var to ting vi hadde et nært forhold til, brennsnut og pinnekjøtt.

-Hva med lutefisken?

-Den også. Jeg har lært meg til å like det, forteller han.

Familiejulebord, firmajulebord, romantisk julebord for to, lukket lutefisklag, julelunsj, julebuffé, juleinspirert á la Carte meny eller full julebordpakke med dyktige og populære artister og påfølgende dans.

Regionens største og mest populære aktør for julestemning og god julemat er uten tvil Scandic Parken i Ålesund sentrum. Og det er en posisjon Sven Erik Moe slett ikke tenker å gi fra seg.

-Nei, den skal vi holde på, og helst øke. Vi har lagt på et sted mellom fem- og seks tusen mennesker innom i løpet av julebordsesongene, og det har vært økende. Det vil vi jo gjerne fortsette med, slår han fast.

(Fortsetter under)

Microsoft.CSharp.RuntimeBinder.RuntimeBinderException: The best overloaded method match for 'Umbraco.Web.PublishedContentModels.Annonse.Annonse(Umbraco.Core.Models.IPublishedContent)' has some invalid arguments
   at CallSite.Target(Closure , CallSite , Type , Object )
   at ASP._Page_app_plugins_singlebannerad_widget_cshtml.Execute() in g:Portalia HDD BackupJobbBypatriotenUmbraco.WebApp_PluginsSingleBannerAdwidget.cshtml:line 26
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy()
   at System.Web.Mvc.WebViewPage.ExecutePageHierarchy()
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy(WebPageContext pageContext, TextWriter writer, WebPageRenderingBase startPage)
   at Umbraco.Core.Profiling.ProfilingView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer)
   at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
   at ASP._Page_Views_Partials_grid_editors_base_cshtml.Execute() in g:Portalia HDD BackupJobbBypatriotenUmbraco.WebViewsPartialsGridEditorsBase.cshtml:line 20

God julemat, underholdning og dans er viktige faktorer på Scandic Parken sine store julebord i november og desember.

God julemat, underholdning og dans er viktige faktorer på Scandic Parken sine store julebord i november og desember.

Allerede i august kom de første påmeldingene til årets julebordsesong, og for de som gjerne vil delta på de første julebordene så er rådet fra direktøren klar:

-Bestill nå for å være sikker på å få plass på de første av våre store tradisjonelle julebord med underholdning og dans, sier han.

16. november ringes julebordet inn, og da med Ina Breivik som underholder, og dans med gruppa Backflash videre utover kvelden.

22. og 23. november er det André Ulveseter som står for moroa. Dansemusikken står nok en gang gruppa Backflash for.

6. og 7. desember kommer artist Frode Alnæs for å spre glede med musikk og smittende humor. Denne helgen vil gruppa Listen to the Band sørge for dansemusikken.

14. desember dukker komiker Fredrik Steen opp på Scandic Parken med sin lekne stil og humor. Gruppa Cozy sørger for dansemusikken.

-De store julebordene er alltid populære, men vi har også flere andre tilbud.

Søndagene 1., 8. og 15. desember er det Familiejulebord hos oss. En populær tradisjon der vi byr på en flott julebuffet med varme og kalde retter, samt et bugnende kake- og dessertbord. Her skal en slett ikke se bort fra at Julenissen kommer innom, forteller Sven Erik Moe, før han går videre og nevner julelunsj fra 1.desember og julematbuffet i Brasserie Normandie i november og desember med alt en kan tenke seg av nydelig julemat.

Å nye god mat med utsikten fra Polarbjørn i hotellets niende etasje er en opplevelse. (f.v) Assisterende kjøkkensjef Ragnar Grønbech, administrerende direktør Sven Erik Moe og kjøkkensjef Ronny Steinnes gleder seg til å få gi sine gjester gode opplevelser før jul.

Å nye god mat med utsikten fra Polarbjørn i hotellets niende etasje er en opplevelse. (f.v) Assisterende kjøkkensjef Ragnar Grønbech, administrerende direktør Sven Erik Moe og kjøkkensjef Ronny Steinnes gleder seg til å få gi sine gjester gode opplevelser før jul.

-Du nevnte juleinspirert á la Carte meny i Restaurant Polarbjørn. Hva kan du si om det?

-Å spise mat på Polarbjørn i hotellets øverste etasje, med den fantastiske utsikten er en helt spesiell opplevelse, forteller han.

Nå har også assisterende kjøkkensjef Ragnar Grønbech kommet for å forklare litt.

-Jo, med juleinspirerte retter på menyen kan en som eksempel nevne torsk med pinnekjøttpølse. Dermed har vi en smakfull rett med julesmak. Vi har rett og slett laget noen moderne varianter der en skal kjenne igjen smaken av jul. Men samtidig er det jo selvfølgelig mulig å bestille tradisjonell julemat i Polarbjørn, sier Ragnar Grønbech.

Scandic Parken har med andre ord mange muligheter for god mat og julestemning for den som ønsker et avbrekk i julestria.

Det å komme langveis fra er heller ingen hindring.

Hotellet har gode pakkeløsninger for de som ønsker litt ålesundsk julestemning.

-Vi ser jo at det kommer gjester fra hele regionen, både fra Molde, Kristiansund og kommunene sør for oss. Til og med fra Gudbrandsdalen kommer det tilreisende.

For alle disse har vi gode tilbud og pakkeløsninger med for eksempel julebord og overnatting.

Det er mange munner som skal mettes på Scandig Parken disse ukene før jul, og kjøkkensjef Ronny Steinnes gi oss et inntrykk av volumet.

-Vi kan jo ta tallene fra i fjor, sier kjøkkensjefen og begynner med pinnekjøttet.

-Vi serverte i fjor 2,3 tonn pinnekjøtt og 1,8 tonn svineribbe. I tillegg serverte vi 1,3 tonn lutefisk, 700 kilo Vossakorv og like mye dampa morpølse.

I tillegg kommer tilbehøret som poteter, kålrabistappe, rødkål, bacon og alt det andre vi får sammen med julematen, sier han.

-Alt er bestilt, og et nytt frys- og kjølelager står ferdig og fylles opp. Dermed er det bare å velge dato og ta kontakt. For vi er klar, sier direktør Sven Erik Moe.