Til toppen

\ loading=

Renoverer gulvene i hele senteret

- Vi fortsetter å friske opp senteret vi både innsiden og utsiden. Det handler jo om å være med på å lage et enda finere bysentrum, sier senterleder ved Ålesund Storsenter Kine Vik. Nå får senteret nye fliser i alle etasjene.

Det legges nye fliser i hele senteret. – Vi håper både publikum og butikker gleder seg til det ferdige resultatet, sier senterleder Kine Vik.

På grunnplan er arbeidet godt synlig.

– Vi har startet i en ende og fortsetter videre til alle etasjene har fått helt nye fliser. Det er ikke så lett å forutsi hvor lang tid det vil ta før vi er ferdige, i et åpent senter med full drift, men vi prøver å jobbe smart og starte dagene så tidlig som bare mulig, sier hun om arbeidet som påfører noe byggestøy når det pågår.

– Det blir veldig fint, og det kommer til å gi et helt nytt inntrykk for både oss som jobber her og ikke minst besøkende. Et lite stykke byutvikling på innsiden også, sier hun om støyen som skal legge igjen noe som er langt bedre.

De har allerede gitt deler av fasaden ny farge, legger nytt dekke, og mer er på gang.

– Neste prosjekt ut er fornyelse av inngangene, og det er jo en del av byrommene våre, så det gleder vi oss også til, sier senterlederen.

Gamle og ødelagte fliser skal nå fjernes i alle etasjene hos Ålesund Storsenter.

 

– Arbeidet er godt synlig, men alt er åpent underveis, sier senterlederen ved Ålesund Storsenter.
Senterleder ved Ålesund Storsenter Kine Vik