Til toppen

\ loading=

Hedrer kvinner med helt ny prisutdeling

Har du hørt om KIN? Nettverket for kvinner i næringslivet? 25. april slår de på stortromma og skal hedre de damene som går foran, som tør og ikke minst de som gjennomfører med en helt ny prisutdeling i Ålesund.

-Dette gleder vi oss veldig til, sier Victoria Stensøe, et av styremedlemmene i KIN – Kvinner i Næringslivet, om det forestående arrangementet der hun skal fylle rollen som konferansier.

Victoria Stensøe skal lede den aller første KIN Awards fra scenen på Løvenvold Theater.

Savnet nettverk

Men aller først;

Det var ålesunder Sunniva Bøstrand som kjente på behovet for nettverk etter at hun selv kom tilbake til hjembyen Ålesund.

-Hun savnet en arena for nettverksbygging for kvinner i næringslivet på Sunnmøre, og i 2021 etablerte hun KIN.
I oktober samme år hadde vi vårt første møte. Nå er vi rundt to hundre medlemmer, forteller Victoria, som sammen med seks andre kvinner fyller styreplassene i nettverket.

Victoria forteller om en svært aktiv organisasjon.

Neon Ion, alias Natalie Sandtorv er en av artistene en møter på KIN Awards.

-Medlemmene møtes en gang i måneden, og da er det motivasjon, foredrag med faglig påfyll eller rett og slett en lavterskel kveld med pizza.

-Hvem er med i KIN?
-De kommer fra lokalt og regionalt næringsliv, og det på tvers av bransjer og sektorer, og vi opplevde at plutselig eksploderte med medlemmer som ønsket å være med, så nå tar vi det et steg videre, forteller Victoria, og kommer inn på organisasjonens store arrangement.

KIN Awards

-Det er aller første gang vi arrangerer KIN Awards, men her blir det rød løper, glitter og glans, lover hun.

Stedet er også glamorøst. For det hele skal holdes på nyrenoverte Løvenvold Theater.

-Henrikke Røder i styret mente vi burde ha en pris. Dermed KIN Awards, som er en prisutdeling der vi skal dele ut seks priser til kvinner i næringslivet. Her snakker vi om Årets hederspris, Årets forbilde, Årets ildsjel, Årets unge inspirasjon, Årets gründer og Årets talent for året 2023, sier hun.

Kleskoden for kvelden er ”Pent”, og arrangørene i KIN lover en fantastisk arrangementsopplevelse.

Eirik Havnes blir å finne på scenen, og forhåpentligvis ikke eneste mann i salen. For herrene er like velkomne.

Kjente artister

-Det gjør vi, for her kommer det både kjente og kjære navn på scenen. Og ikke minst blir det underholdning, sier Victoria, som kan avsløre at KIN blant annet har fått til det kunststykket å få samlet trioen i S.M.XL på scenen for kvelden.

Astrid Overaa, Vibecke Haagensen og Ina Breivik la trioen på hylla for flere år siden, men nå vil de pusse støvet av noen glansnumre på scenen til KIN Awards.

-Vi har også fått med oss Eirik Havnes og Neon Ion, alias Natalie Sandtorv. I tillegg kommer det nye koret ”Detkoret” for å synge, så dette blir bra.

-Men blir Eirik Havnes eneste mann i salen?

-Neida. KIN Awards er åpent både for kvinner og menn. Dette blir en flott kveld der juryen får presentert vinnerne, som folk har fått være med på å nominere. Og like viktig er det at overskuddet fra kvelden går til forskning på kvinnehelse ved NTNU, sier Victoria Stensøe.

Bypatriotens Kulturkalender

Se alt som skjer i Ålesund

Alltid mye å glede seg til!