Til toppen

\ loading=

Mot rekordhelg for Sommerteltet

-Starten har gått over all forventning med mye folk og veldig god stemnig på alle kveldsaktivitetene, sier Pål Bakke i Ekip som står bak det nye Sommerteltet på rådhusplassen. Denne helgen ser ut til å bli ei rekordhelg der fredagens arrangement er helt utsolgt.

Fullsatte hus på kveldstid for Sommerteltet som er i full sving med det som ser ut til å bli ei rekordhelg.

Dette er første året for det de håper skal bli et fast innslag i sommerbyen Ålesund. Og så langt ser det ut til at dette er noe byen har ønsket seg.

-I går kveld var her fullsatt på bingo, i kveld er det helt utsolgt for «Mil etter mil» som er en hyllest til Jahn Teigen med lokale musikere, så det er fullt kjør, sier Bakke som også er i gang med å forberede formiddagens forestilling med Teatret Vårt for de minste.

-Det synes jeg er veldig kjekt. At vi har fått inn aktiviteter også for de minste, sier han om det som er en smakebit på forestillingen «Tre griser og en ulv» fra Tetaret Vårt som spilles i sin helhet ute på Tueneset denne helgen.

Sommerteltet er åpent også på dagtid!

Lærer underveis

Med fulle hus på kveldstid har det vært nok å gjøre, men besøkene på dagtid har i større grad latt vente på seg.

-Vi lærer hele veien og tilpasser oss underveis, men vi skal se an nå som fellesferien starter om ikke folk i større grad også tar turen innom for en matbit og sosialt påfyll også på dagtid.

Folk koser seg i Sommerteltet som er et helt nytt tilskudd i Ålesund sentrum.

Solid stemning med EM

De viser også fotball og nå starter sluttspillet, som betyr enda mer stemning.

– De fleste reserverer bord på forhånd såpass de er sikret plass, og det har ikke vært noe å si på engasjementet. Det er kjempekjekt, folk storkoser seg, og da gir det energi til oss som har satt i gang dette kjempeprosjektet også, sier han. Se programmet her! 

Mye godt humør!

Bypatriotens Kulturkalender

Se alt som skjer i Ålesund

Alltid mye å glede seg til!