Lar studenter drive byråetDe siste to årene har ELLE mELLE latt studenter drive byrået én måned hver sommer. Prosjektet har fått navnet High July. Et bidrag for å lokke studenter tilbake til Ålesund. Nå søker de etter nye kandindater! 


Leter etter årets studenter

- Vi gleder oss til en ny sommer med "High July". Vi vet at dette er et godt tilbud for de som får jobb her og for kundene i studentbyrået, forteller byråleder Yvonne Aarset som er på jakt etter to som skal drive prosjektet sommeren 2018. Her er det åpning for studenter både innen grafisk design og markedsføring.

Fikk jobb som designer

Karoline Hove Aase var en av to studenter som fikk drive sommerbyrået i 2016. Etter et år i Milano kom hun tilbake og jobber i dag som designer for byrået.


- Det var veldig lærerikt. Vi fikk ansvar for hele prosessen fra inspirasjon og idé – i tillegg til kundepresentasjoner. Det er en helt unik mulighet, sier Karoline som oppfordrer andre til å gripe denne muligheten.

(Fortsetter under) 

Har du lyst på en veldig spennende sommerjobb i Ålesund?

Vinn-vinn

- Vi ønsker å la de se regionen gjennom nye øyner og gi fra oss det som kan være verdifull erfaring. Som en bonus vil studentbyåret også gjøre det mulig for gründere og mindre lokale bedrifter til å kjøpe grafiske tjenester av høy kvalitet – til studentpris. Vi oppfordrer alle interesserte bedrifter, personer og institusjoner om å ta kontakt, sier Aarseth,

Er dette drømme-sommerjobben for deg? Søknadsfristen er 22. februar.