Kvinner møtes for nettverksbyggingStart Ålesund arrangerer Kvinner møtes den 6. mars på Øygardshallen, der de vil bringe kvinnelige studenter og kvinner fra næringslivet sammen. 

– Vi ønsker å oppnå de gode samtalene mellom næringsliv og studenter, da vi mener vi har mye å lære av hverandre, sier prosjektleder Elisabeth Hammerø.

Kvinner møtes skal være en arena for nettverksbygging. Det er Start, som er er en studentorganisasjon for å fremme interessen for innovasjon og entreprenørskap rundt studentene på NTNU Ålesund, som står i spissen. 

– Formålet er å inspirere våre kvinnelige studenter til å ta sjanser og satse, helt uavhengig av karrieremål og bransje, sier de, som har jobbet mye med bordplassering, slik at sammenfallende studieretninger og bedrifter er representert ved hvert bord.

Grunnen til at de holder arrangementet er den lave prosentandelen kvinnelige gründere, toppledere og investorer.

– Vi ønsker at våre studenter fra NTNU skal bli mer fremoverlent, mer ambisiøse og mer klar for å tre inn i arbeidslivet, og vi tror at den beste inspirasjonskilden kommer fra kvinner som selv har tatt steget, sier markedsansvarlig Petter Eriksen.

(Fortsetter under...)

Sunnmøringen Funkygine kommer hjem i forbindelse med Kvinner Møtes.

De håper også på å nå ut til næringslivet som er genuint interessert i studentene, og som er nysgjerrige på nye relasjoner, frisk input og studentene som sitter med viktig kunnskap.

– Ved universitetet har vi flere spennende studieretninger som er relevant for bedrifter over hele fylket. Alt fra helsevitenskap, IKT og realfag, biologiske fag, havromsoperasjoner og byggteknikk, samt internasjonal forretningsdrift. I all hovedsak ser vi etter bedrifter som er interessert i oss studenter, og som har erfaringer de kan dele med oss fra næringslivet, avslutter Elisabeth.

I tillegg til de gode samtalene rundt bordene på Øygardshallen, kommer det tøffe damer med unik erfaring som skal dele sine kunnskaper med de oppmøtte. Investor Anja Solevågseide fra PIR, Berta Røed fra Fuelbox og Jørgine Vasstrand, kjent som Funkygine kommer.

Informasjon om arrangementet og billetter finner du her.