Til toppen

Kamelen til Jugend 2023

- Kamelen er en av de artistene publikummet vårt har ønsket seg mest, så det er en glede å ønske han velkommen tilbake til Jugend. Han er en fantastisk liveartist, sier Ante Giskeødegård i Momentium.

Marcus Kabelo Møll Mosele, aka Kamelen, er klar for Jugend 2023

Marcus Kabelo Møll Mosele, aka Kamelen, er klar for Jugend 2023

Marcus Kabelo Møll Mosele, aka Kamelen, ble kjent over natten da han rømte fra politiets varetekt samtidig som han slapp singelen “Si ingenting” i 2015. Siden etablerte han seg som en undergrunnsfavoritt og en viktig musikalsk stemme for en underrepresentert gruppe før det virkelig tok av.

Med nesten 18 millioner avspillinger av monsterhiten “Creme De La Creme” på Spotify og en rekke andre hits, har Kamelen blitt en av landets største artister. Han er nå aktuell med den nyeste singelen “Mama”, og gjennom ulike samarbeid med blant annet Broiler og Emma Steinbakken med låten “BAP” og Ballinciaga med låten “Fakk min X”.

– Kamelen er en av de artistene publikummet vårt har ønsket seg mest, så det er en glede å ønske han velkommen tilbake til Jugend. Han er en fantastisk liveartist, sier Ante Giskeødegård i Momentium.

Foreløpig line-up til Jugend 2023: Karpe, Kygo, Sean Paul (JAM), Chris Holsten, Julie Bergan, Kamelen, Raye (UK), Undergrunn og Michelle Ullestad. I følge pressemeldingen kan vi vente oss enda flere nyheter fremover.

Følg med: Jugend 2023