Klar med digital bingo-morro-Det rauser inn med bestillinger fra hele landet, det er ellevilt. Nå må vi bare rekke vår egen sending kl. 19.00 i kveld, ler Synnøve Hatlen fra Teaterfabrikken på telefon. Les mer:

Bilde fra "Signes Bingo" på Teaterfabrikken der alt kan skje. I kveld går de altså live på Facebook.

Det er nærmere tre år siden de første gang inviterte til «Signes bingo» på Teaterfabrikken. En helaften med bingo, fine premier og mye galskap fra scenekanten. Siden den gang har salen vært fullsatt en gang i måneden. Nå som situasjonen er som den er har de, som mange andre, måttet være kreative, og folk de Vippser.

-Vi lager rett og slett ei direktesending der folk kan delta på bingo-morro fra sin egen stue, og det rauser fortsatt inn med påmeldinger, fra hele landet, sier hun og avslører at akkurat det er veldig overraskende. -Vi ønsket jo bare å lage litt lokal morro, og by på oss sjøl, så tok det helt av, forteller Hatlen som i kveld altså går live på Facebook som «Signe Stunden».

-Dere er jo kanskje ikke kjent for å være så veldig digitale der nede i Moloveien, så hvordan løser dere dette?

-Hehe, med sms, penn og papir, hun hauker og forteller at de har vært oppe snart hele natten.

(Fortsetter under)

-Vi spiller ei runde i kveld, og garanterer underholdning underveis, forteller Synnøve Hatlen.

-Folk Vippser valgfritt beløp over kr. 50,- så sender vi bingoark i retur på sms. Har du sett den listen du, sier hun og avslører at de i skrivende stund driver og innkaller ekstra hjelp.

-Der er mange som kontakter oss og sier de venter på bingobong. Det kommer. Vi stopper all påmelding kl. 16.00 så dette går akkurat, sier hun.

-Signe da, er hun i form eller har hun fått lampefeber?

-Hun er stupklar. Det kan være hun kommer i pysjen med sovesveis. Hun har tross alt jobbet litt overtid for å fikse dette, sier Hatlen som understreker at dette er ren morro.

-Det er bingo, men ikke med samme regi som vi kan ha på egne kvelder der vi har flotte premier som sydenturer, konsertbilletter med mer. Her blir det gavekort til alle vinnere fra oss på Teaterfabrikken, som de kan glede seg til å bruke når dette en gang er over.

Sendingen finner du kl. 19.00 på Teaterfabrikkens Facebookside.