Juleshow med Tre vise menn og en visemann på TerminalenFredag og lørdag går tre vise menn og en visemann på scenen til Terminalen. Målet er å le og kose julen inn med et juleshow som allerede etter første forestilling er en tradisjon.

(F.v) Magne Storvik, Hallvard Fremstad, André Ulveseter og Jon-Anders Nordhaug har alle forskjellig høyde over havet, noe de kanskje vil gjøre et poeng av i juleshowet «Tre vise menn og en visemann» på Terminalen fredag og lørdag.

-Klart det. Jul er jo tradisjoner, så dette juleshowet er allerede en tradisjon. Så om sytten år kan vi slå fast at det virkelig er en tradisjon, sier André Ulveseter, en i kvartetten som garantert vil åpne latterdørene til publikum.

Den saken er han i alle fall sikker på selv.

-Det blir kjempegøy, slår særskrivingsfeilenes førstepisker fast, før han også kommer fram til at han er inhabil i akkurat det spørsmålet.

Men, siden få, om noen har tatt bergenseren André i brutte løfter så velger vi å tro ham.

Saken er at ingen av de fire er fra Ålesund. André er som nevnt fra Bergen. Magne Storvik er fra Hønefoss og Jon-Anders Nordhaug er fra Drammen. Sistemann, Hallvard Fremstad er fra et tredje sted på Østlandet, slår de fast i egenreklamen.

-Vi bor alle i Ålesund, men har tatt med oss juletradisjoner hit som folk her ikke har.

Vi spiller på tradisjonene våre, og det både med sketsjer, stand-up og musikk. Og så er det jo et faktum at vi er fire menn med svært ulik høyde. Det vil vel også vise seg på scenen.

Visemannen vår Hallvard Fremstad er lege, kjent for mange her i byen, og vårt musikalske alibi under forestillingen, sier André.

(Fortsetter under).

Magne, André, Hallvard og Jon-Anders er mer klar for premiere enn de som styrer med nye Ålesund kommune.

-For det ålesundske publikummet så er du og Hallvard kanskje mer kjente navn enn de to andre. Hva kan du fortelle om dem?

-De har begge sceneerfaring, men siden de har trukket seg litt tilbake har jo jeg halt litt i dem og fått dem med på dette.

Magnus Storvik jobber som psykolog og har erfaring fra tidligere både som stand-up og revy.

Jon-Anders jobber i kommunen med barn og ungdom og er heller ikke fremmed på scenen.

-Målet vårt er å skape god julestemning og at folk skal le seg inn i jula der den røde tråden er de tre vise menn.

-Premieren er 6.desember, dere er klare?

-Ja, vi er klare. Det virker som at vi har premierenervene mer under kontroll enn de som styrer med premieren til nye Ålesund kommune, forteller André, og gir oss kanskje et lite hint om hva som kan bli et tema i «Tre vise menn og en visemann».

-Og publikum kommer?

-Ja, de kommer, heldigvis. Det er fortsatt noen få ledige plasser fredag, og enda flere lørdag, så det er bare å hive seg rundt, avslutter André Ulveseter.