Jobber med nytt konseptDu har kanskje lagt merke til det? Wayne´s Coffee hos First Hotel Atlantica er borte. Nå jobbes det i kulissene for å få på plass et nytt konsept i lokalene på gateplan som også fungerer som hotellets frokostsal.

Resepsjonssjef Silje Brungot sier det jobbes med å finne et nytt konsept for å erstatte aktiviteten på gateplan etter at Wayne´s Coffee ble lagt ned i sommer.

-Det stemmer. Nedleggelsen av Wayne´s skjedde dessverre i forbindelse med konkursen som ble kjent for to uker siden, foklarer resepsjonssjef Silje Brungot.

Saken hun viser til er nyheten om at fire First hoteller i Norge fikk nye eiere etter at hotellkonsernet Maribel gikk konkurs i juli. Ett av de var First Hotel Atlantica i Ålesund.

-Vi lever altså i beste velgående, men under nytt eierskap og driftsselskap, i Host Hoteleiendom AS, sier hun.

(Fortsetter under) 

First Hotel Atlantica ligger midt i Ålesund sentrum.

Den eneste synlige effekten for byens publikum, er dermed bortfallet av
Wayne´s Coffee, og det jobbes nå i kulissene med å skape noe annet.

-Det er selvfølgelig rart når en endring kommer så plutselig som den gjorde, men vi jobber nå med å skulle finne et konsept som vi håper og tror vil kunne erstatte den aktiviteten, sier Brungot om hverdagen på hotellet, som til tross for manglende kafé på gateplan, har vært en sommer de sent vil glemme.

-Det har virkelig vært et eventyr. Her har vært fullt hus hele veien, og gjester har vært fra seg av begeistring for byen vår. Sånt gir virkelig inspirasjon, sier Brungot som opplyser om at folk allikevel gjerne må komme innom å bruke fasilitetene. 

-Her er alle velkommen innom. Vi har både kaffe, gode stoler og møterom til de som skulle ønske å benytte seg av det.