Til toppen

Jan Erik Larssen til Ålesund

(Annonsørinnhold) Bilglede er et stikkord for Bil & Motorshow 2019 i Sparebanken Møre Arena, 21. og 22. september. Og ingen i hele landet symboliserer vel bilglede bedre enn Jan Erik Larssen, kjent som "Autofil- Larssen" eller "Broom-Larssen". Han er klar. Er du?

Jan Erik Larssen, kjent som "Autofil- Larssen" kommer til Ålesund og bilmessen "Bil og Motor" i Sparebanken Møre Arena 21. og 22. september.

Jan Erik Larssen, kjent som "Autofil- Larssen" kommer til Ålesund og bilmessen "Bil og Motor" i Sparebanken Møre Arena 21. og 22. september.

– Vi er veldig fornøyde med å ha med oss Larssen som altmuligmann, og er sikre på at han vil gi publikum en ekstra dimensjon. Han vil ta opp dagsaktuelle temaer fra bilbransjen, snakke med entusiaster, dele kunnskap om hvilke valg som er viktige når man skal kjøpe bil, og sannsynligvis gjøre de besøkende litt klokere om bil, forteller Jeanette Lorgen, markedsansvarlig i Sparebanken Møre Arena.

– Det beste med han er jo at han i tillegg til den genuine lidenskapen for bil og alt som «broommer», er enda mer glad i mennesker, sier hun.

_her blir mye å både se og oppleve, forteller Jeanette Lorgen som er markedsansvarlig i Sparebanken Møre Arena. Foto: Geir Bjørndal Srisoi

_her blir mye å både se og oppleve, forteller Jeanette Lorgen som er markedsansvarlig i Sparebanken Møre Arena. Foto: Geir Bjørndal Srisoi

Salgsmessen

Bilforhandlerne inntar Sparebanken Møre Arena med et bredt utvalg bilmerker. De har med seg de ypperste modellene med den nyeste teknologien fra bransjen, og kan også by på nybillanseringer.
– Her vil man kunne se, ta på, sitte i, og om man vil også kjøpe, alt fra den grommeste drømmebilen til den praktiske familiebilen. Her kan man gjøre et kupp på både nybil og bruktbil, forteller Synnøve Rogne, daglig leder ved arenaen.

Bilutstillingen

Sparebanken Møre Arena har et tett samarbeid med en rekke bilklubber og entusiaster, så her vil også være mye for øyet, som i alle fall i utgangspunktet ikke er mulig å få kjøpe.
– Moldestuket ble for en del år siden et begrep i bilmiljøet i Norge, brukt om særpregede biler, som er senket, med store felger, og som nesten subber veibanen. De vil i år ha med seg alt fra klassikere og Amcars, til nye stylede biler. Storfjordens Automobil Klubb stiller med en rekke lekre veteranbiler, eid av bilentusiaster som bruker uendelig med timer i garasjen. I tillegg kommer flere andre klubber med det beste de har å by på av to- og firehjulinger, forklarer Synnøve.

Aktiviteter og moro for alle

– NAF vil ha ATV kjøring for barn og fokus på trafikksikkerhet, og publikum får prøve «Bråstopp», «Veltepetter» og promillebiller. Det vil også bli mulig å prøve racing- simulator, og oppleve særdeles god lyd i bil. Og ikke minst; man kan også treffe, og slå av en prat med, Ålesunds egen Marius Nakken, som har hatt stor suksess som racersjåfør for det tyske teamet MRS i Porsche Carrera Cup, forteller Jeanette.

Foto: Geir Bjørndal Srisoi

Foto: Geir Bjørndal Srisoi

«Cars and Coffee»

Også utenfor hallen blir det aktivitet gjennom hele helga.

– Vi tjuvstarter fredag ettermiddag, og arrangerer «Cars and Coffee» i samarbeid med BMW Car Club Norway Møre og Romsdal. «Cars and Coffee» er et biltreff hvor alle bilglade kan stille ut egen bil. En møteplass for likesinnede som slår av en prat over en kaffe. Her vil også publikums favoritt kåres. Vi har virkelig troa på ei helg full av gode bilopplevelser, – for alle, avslutter Synnøve Rogne og Jeanette Lorgen.

Microsoft.CSharp.RuntimeBinder.RuntimeBinderException: The best overloaded method match for 'Umbraco.Web.PublishedContentModels.Annonse.Annonse(Umbraco.Core.Models.IPublishedContent)' has some invalid arguments
   at CallSite.Target(Closure , CallSite , Type , Object )
   at ASP._Page_app_plugins_singlebannerad_widget_cshtml.Execute() in g:Portalia HDD BackupJobbBypatriotenUmbraco.WebApp_PluginsSingleBannerAdwidget.cshtml:line 26
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy()
   at System.Web.Mvc.WebViewPage.ExecutePageHierarchy()
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy(WebPageContext pageContext, TextWriter writer, WebPageRenderingBase startPage)
   at Umbraco.Core.Profiling.ProfilingView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer)
   at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
   at ASP._Page_Views_Partials_grid_editors_base_cshtml.Execute() in g:Portalia HDD BackupJobbBypatriotenUmbraco.WebViewsPartialsGridEditorsBase.cshtml:line 20