Inviterer til dagkinoI forindelse med filmfestivalen til helga inviterer Løvenvold kino til dagforestilling fredag kl. 12.00. Filmen som vises er «Fluefangeren». Vinner av Den Norske Fredsfilmprisen.

Kinosjefen inviterer til dagkino

– Vi synes det er veldig kjekt at filmfestivalen inkluderer flere og bruker ulike arenaer i byen vår. Vi var ikke i tvil om å si ja da vi ble spurt om å bidra, sier Beathe K. Breivik i Nordisk film kino.

Kommende fredag formiddag inviterer hun til pensjonistkino, men understreker at det er åpent for alle som ønsker å være med. -Den eneste forskjellen er at vi har litt lavere lyd, for at det skal være tilpasset, forklarer hun og håper at mange vil benytte seg av tilbudet.

– Jeg elsker jo selvfølgelig å gå på kino, spesielt når jeg er ute og reiser. Da benytter jeg meg gjerne av både dag- og kveldstilbud. Det er noe helt spesielt med å ta ei pause midt på dagen og sette seg i en mørk kinosal, for så å komme ut igjen og se at byen er i full sving, sier hun.

Filmen «Fuglefangeren» er den norske regissøren Izer Alius første spillefilm. Filmen fikk sin verdenspremiere i Discovery-seksjonen under den internasjonale filmfestivalen i Toronto i 2016, der debutfilmer av fremtidens regissører med et særskilt filmtalent vises.

Norgespremieren av Fluefangeren ble vist for fulle hus under Tromsø Internasjonale Filmfestival i midten av januar, der filmen også vant Den Norske Fredsfilmprisen. Filmen var en tur innom Gøteborg filmfestival, før den fortsatte sin estivalturné i Trondheim (Kosmorama), Lillehammer (Amandus) og Hamar (Hamarama) før den gikk på kino.

Fredag ser du den under WENIFF i Ålesund!

Billetter til "Fluefangeren" kjøper du her!

Se  programmet og sikre deg billetter til filmfestivalen!