Til toppen

Highasakite klare for Ålesund

Til helga er det klart for det som blir årets første konsert for Ålesund Live. Lørdag 6. april står Highasakite, med Ålesunds Ingrid Helene Håvik i spissen, på scena i Sparebanken Møre Arena.

Ronny Stokke er glad for at festivalsesongen endelig er i gang for Momentium.

Ronny Stokke er glad for at festivalsesongen endelig er i gang for Momentium.

Highasakite kommer på besøk for å samle sunnmøringer i Ålesunds storstue, og det med lokale Amanda Tenfjord som special guest. 

De har hatt en pause fra turnélivet for å ha full fokus på å lage ny musikk. Nå annonserer de at de er klare for å legge ut på veien igjen. Og det skal de virkelig. Like etter konserten i Ålesund reiser Highasakite til både Tyskland, Nederland og Frankrike, før en rekke plasser i Norge blir besøkt i sommer.

– Nå er endelig sesongen i gang. Tidligere startet vi festivalsesongen i juni. Nå som Ålesund Live er delt opp til flere større og mindre konserter starter vi allerede i april. Vi gleder oss veldig til å komme i gang, sier daglig leder i Momentium, Ronny Stokke.

Highasakite er klar for å spille på Sparebanken Møre Arena, før de reiser videre på turné. Foto: Stian Andersen

Highasakite er klar for å spille på Sparebanken Møre Arena, før de reiser videre på turné. Foto: Stian Andersen

Med de nye singlene «Out of Order» og «Elastic State of Mind», som har blitt spilt hyppig på radio gjennom våren og sommeren, er Highasakite tilbake for fullt. Sistnevnte nådde førsteplassen på den offisielle norske radiolista i uke 35 og holder fortsatt topplasseringen i skrivende stund.

– Billettsalget for helga går veldig bra. Riggen blir slik som vi så den i fjord med scena mot vest. Vi regner med å ha mellom 2500 og 3000 mennesker, så det er en veldig stor konsert. Molo brew blir der, det blir salg av veldig god rødvin og hvitvin fra Vino Piemonte og pizza. Dalegruppen skal også ha et loungeområde. Så jeg tror på god stemning, sier han.

Dørene åpner kl 18.30
Konsertstart kl 19.30
Fri aldersgrense

Billetter kjøpes her