Til toppen

\ loading=

Har åpnet to felt. – Straks i mål!

- Vi har satt på det vi har av ressurser og skal være ferdig med arbeidet på Hellebroa onsdag ettermiddag, forteller Rune Kiperberg som er administrerende direktør i Linja (tidligere Mørenett), som har stor forståelse for frustrasjonen rundt køen som oppstod i sentrum mandag.

Trafikken flyter nå godt gjennom sentrum, og det meldes at arbeidet skal være ferdigstilt i morgen onsdag.

 

– Vi har åpnet for to kjørefeltfelt og trafikken flyter nå mye bedre. Vi lover at vi jobber så fort vi bare kan. Arbeidet har gått døgnet rundt. Planen er å være i mål onsdag ettermiddag, forteller Rune Kiperberg som er administrerende direktør i Linja (tidligere Mørenett). Han har stor forståelse for frustrasjonen på den køen som oppstod mandag, og legger seg helt flat på at de burde vært ute med informasjon i forkant.

– Når det er sagt så dreier dette seg om arbeid som vi er helt nød til å gjennomføre og som handler om å sikre  strømtilførselen for ytre bydel.

– Så der gjemte seg egentlig en gladsak i den køen der altså, spør Bypatrioten.

– Ja, det gjorde det, men det er klart vi skulle informert på forhånd. Årsaken til arbeidet var at det var kritisk for kabelen som sikrer strømtilførselen til en hel bydel. Det vi gjør nå er ikke bare med på å sikre, men også å øke kapasiteten for ytre bydel sier han.

PS. Som Bypatrioten er vi alltid opptatt av å bidra til å gjøre ting bedre i denne byen og er daglig på ballen mellom aktører som vi opplever som fremoverlente, kunnskapsrike og som ønsker byen sin det aller beste. Noen ganger kan uforutsette ting skje, noen ganger oppdager man at ting kan gjøres annerledes, og ofte kommer der både nye løsninger og samarbeid på bordet, når man bare floker opp i det. Det går fremover.

Vi minner om at skulle noe uforutsett, eller noe som er varslet om, enten det er i forbindelse med en festival, eller det skal graves, så minner vi om at det er lurt, dersom man kan, å være obs på alternative kjøreruter som via Flatholmen, Borgundveien, kjøre rett inn i Aksla Parkering og lignende.

– for en enda bedre by for alle!

Bypatriotens Kulturkalender

Se alt som skjer i Ålesund

Alltid mye å glede seg til!