Ha Bybadet for deg selv?(Annonsørinnhold) -Vi må finne på noe i en tid da restriksjoner stopper for mye annet, sier Lasse Hoel som nå leier ut hele Bybadet for grupper inntil 20 personer.

Lasse Hoel på Bybadet er opptatt av å finne gode løsninger for at folk kan få være i aktivitet og åpner nå for at grupper kan leie hele anlegget.

Han håper dette kan være ei super løsning enten det måtte være behov for feiring av bursdag, samling for ansatte eller sosialt treff med vennegjengen.

-Booker man anlegget får man holde på så mye man vil i en time, vi stiller med badevakt og musikken velger man selv, forklarer Lasse Hoel om tilbudet de har kommet opp med for å bidra til aktivitet i en tid med mye begrensinger.

-Når vi gjør det på denne måten må man ikke være fra samme kohort og her er mer enn nok plass til å holde god avstand. Det er fortsatt veldig viktig, spesielt i garderobene og dusjområdet, sier han.

De tar foreløpig i mot bookinger på følgende datoer: 2. jan, 3. jan. 4. jan, 5. jan, 7. jan, 8. jan, 9. jan, og prisen er kr. 2500,- noe som er 125,- pr, pers om man er fulltallig.

For booking og spørsmål om ledige tidspunkt ta direkte kontakt med daglig leder, T: +47 45 88 54 01, E: lasse@bybadet.no

Bybadet i Ålesund

Åpent kun for trening og mosjon

Bybadet er som følge av de nye restriksjonene ellers kun åpent for trening og mosjon. Aldersgrense 11 år. I romjula er de åpen 27-30.desember klokka 10-16, og til klokka 10-13 31.desember.

 

For mer informasjon gå til BYBADET på nett!