Til toppen

\ loading=

Godt billettsalg for nykommer Vårslepp

- Vi er godt fornøyd med billettsalget så langt. Fredagen selger foreløpig best, men lørdagen ligger hakk i hel, sier Adrian Stieng som er markedssjef for Vårslepp som går av stabelen i Sparebanken Møre Arena 21.-22. april.

Markedssjef i Èkip Live Adrian Stieng forteller at billettsalget går som planlagt, og at de håper på fullt hus under Vårslepp i Ålesund 21.-22. april.

De er årets nykommer på festivalfronten i Ålesund, og er klare for to-dagers Vårslepp i Ålesund. Totalt har de lagt ut 5000 billetter fordelt på to kvelder.

– Alle artistene ligger ute og vi gleder oss over det vi må si har vært en svært god velkomst. Publikum er tydelig glad for initiativet, det viser billettsalget, så nå handler det om å fylle helt opp. Det tror vi at vi klarer, sier Stieng.

Fredag er det Vassendgutane og Staysman som styrer showet, og lørdagen som har en noe yngre profil lokker med artistrekken Beathoven, Kris Winther og Norwegian House Mafia.

Norske Beathoven fikk sitt store gjennombrudd i 2022 med singelen «STAY KEEG» med TikTok’er Henrik von Grogg. Singelen streamet platina den første måneden og lå på første plass i Norge i flere uker. Nå er de klare for Ålesund.

Klare for våren

– Vi mener jo at begge dagene er veldig bra for alle aldersgrupper, men det er helt klart at lørdagen kanskje har en yngre profil i artistvalgene. Det er viktig for oss å få ut at vi legger opp til god sikkerhet, og at vi i tillegg til ordinære sikkerhetsvakter også setter på egne trivselsvakter som skal sørge for at dette blir en trygg og god opplevelse. Også for de aller yngste som vil ta turen for sin kanskje første store konsertopplevelse på egenhånd, sier han om aldersgrensen som er satt til 15 år.

Han har stor tro på at Sunnmøringene er klare for en skikkelig vårfest og sier at det ikke er tilfeldig at de som arrangører valgte seg april.

– Nå er vi lei av vinteren og kan feire at våren er på vei med sol, varmere dager og høy musikk. Både vi og artistene gleder oss til dette, og vi lover fullt trøkk og fra ende til annen, sier han.

 

Se mer om alt som skjer i Ålesund i vår KULTURKALENDER!

Vassendgutane er klare for å innta Sparebanken Møre Arena i et forrykende samarbeid med Staysman fredag under Vårslepp 2023.