Gi noe å glede seg til!Nå er det bare få dager igjen til jul. Hva gir du til den som kanskje har alt? Vår idé er å gi bort en opplevelse. Vi har derfor samlet noen gode tips til ting å glede seg til i 2018 samt samlet lenker til hvor du får kjøpt gavekort og billetter. Enklere blir det ikke!

Opplev Dag Otto Lauritzen på Color Line Stadion 24. januar.

Inspirasjon i den mørkeste tiden

Allerede 24. januar er det klart for motivasjonsforedrag med syklist, optimist og lagbygger Dag Otto Lauritzen på Color Line Stadion. I følge initiativtaker Lars Olausen er dette et foredrag som passer like godt for deg i næringslivet som for lag og organisasjoner som jobber med barn og ungdom. -Jeg ble rett og slett så inspirert av denne mannen at jeg tenkte at han må vi få til Ålesund. Olausen er i dag pensjonist og frilansjournalist og sammen med konen Grethe Westad driver han Invitokurs som er arrangør. -Vi håper at mange ålesundere vil sette av en mørk januarkveld for litt ekstra påfyll sier han. Du kan lese mer og kjøpe billetter her: LA DEG INSPIRERE AV DAG OTTO

Grethe Westad og Lars Olausen håper ålesundere vil la seg inspirere!

Madcon er hentet inn for å begeistre kidsa under Minijugend! Foto: Olav Stubberud

Festivalsommeren 2018

Momentium har siste ukene sluppet festivalnyheter på rekke og rad og det handler selvsagt om artister til sommerens store festivaler i Ålesund. Det er bare å gjøre seg klar og lade batteriene.

Vi ser frem til Jugendfest, Minijugend, Ålesund Live og Sommerfesten på Giske med artister som a-ha, Sigrid, Madcon og Alan Walker er allerede klare! Se hele programmet og bestill billetter: MOMENTIUM

Den britiske komikeren Jimmy Carr er klar for Ålesund. Hvor kult er ikke det?

Lokale, nasjonale og internasjonale stjerner til by´n

Kulturhusene i Ålesund har akkurat lansert programmet for vinteren og våren 2018 og det er ikke småtterier som skal skje på Parken Kulturhus og Arbeideren.

Velg mellom perler som den britiske komikeren Jimmy Carr, Ingrid Bjørovd, Astrid Overaa i rollen som Lilly Valentin, Knut Reiersrud band, Riksteatret, Hekla Stålstrenga og mange flere. Se hele programmet og kjøp gavekort!

Astrid Overaa er klar for rollen som Lilly Valentin i ny satsning fra Teatret Vårt.

Fullt hus på "Lyden av Ålesund". Vi trommer sammen til ny kveld 9. mars på Teaterfabrikken.

Lyden av Ålesund

Bypatrioten med venner gjentar suksessen «Lyden av Ålesund» på Teaterfabrikken i mars. I fjor var det helt utsolgt og allerede nå er der få billetter igjen. En heilaften med musikk, underholdning, litt galskap og overraskelser satt sammen av lokale krefter i egen by. Billetter er i salg og du finner de her: «Lyden av Ålesund»

Løvenvold kino i Ålesund

Kinoåret 2018

Hvem synes vel ikke det er kjekt å oppleve verdenspremierer eller storfilmer i en sal sammen med mange andre entusiaster der lukten av popcorn ligger i luften?

Kjøp gavekort hos kinoene i Ålesund og mottaken kan selv velge og vrake av opplevelser enten på Moa kinosenter eller Løvenvold kino i bysentrum. 9. februar er det premiere på tredje og siste filmen i serien om «Fifty shades». Vi bare nevner det ;)

Kjøp gavekort på kino her!

Les mer om kinoåret 2018 og se filmene som kommer

 

Vi i Bypatrioten ønsker alle ei riktig god jul og sier som vi alltid har sagt:


#brukbyendin -så vil enda mer skje!