Flyvende kjeks og kreative krumspringFørste helga i august er det klart for familieforestillingen Kakespranget på Tueneset.

Line Starheimsæter (t.v.), har regi, sammen med skuespillerne Line Møller-Christensen og Stian Andreas Egeland Andersen. I år har de også fått med seg Kornelia Melsæter på laget.

For store og små
Lørdag 6. og søndag 7. august er det bare å kle seg etter været og ta med hele familien på teaterforestilling ved scenen og gapahuken på vakre Tueneset.

For andre året på rad kan du oppleve familieteateret Kakespranget under åpen himmel i Ålesund.

- Forestillingen passer for barn og voksne fra tre års alder. Vi håper mange vil bli med på en leken og morsom musikalsk sommeropplevelse, sier Line Starheimsæter.

Det er Starheimsæter som har utviklet teaterstykket der en flygende kjeks skal lede to helter ut på en eventyrlig reise. Underveis treffer de både dyr, mennesker, ville vekster og tøffe troll.

Med Stians spill på kontrabassen og hans kreative krumspring skal Line og Kornelia finne veien til en kongepremie. Hvem som vinner premien, avhenger av hvordan de oppfører seg på turen.

På scenen i år kan du se Stian Andreas Egeland Andersen, Line Møller-Christensen og Kornelia Melsæter, mens Line Starheimsæter skal ha regi.

Kornelia Melsæter er nylig ferdig utdannet skuespiller fra Nord Universitet. Den talentfulle ålesunderen har vært aktiv i kulturlivet i hjembyen i en årrekke og til helga spiller hun i Kakespranget på Tueneset. (Arkivbilde).

Ny i troppen
Forestillingen hadde urpremiere på samme sted i fjor. Da ble den spilt for 100 publikummere, trass pandemi og usikre værmeldinger. I år håper de å treffe enda flere i det vakre kystlandskapet på Tueneset.

- Vi er i år svært glade for å ha en ny skuespiller med på laget, nemlig den allsidige og talentfulle ålesundsjenta Kornelia Melsæter. Kornelia var ferdig utdannet skuespiller fra Nord universitet i juni, og medvirket nylig i Herøyspelet, sier Line.

Forestillingen starter klokka 14.00 både lørdag og søndag.