Til toppen

Feirer et år med brudekjoler

Et fantastisk år og med vakre bruder i hopetall. Slik oppsummerer Chérie Brud 2023. Nå blir det bursdagsfeiring.

-Nå skal vi ha en skikkelig bursdagsfeiring etter et år jeg ikke ante hvordan skulle gå, forteller innehaver Charlotte Grytten Syversen. Sykepleieren som fant ut at det var bruden som skulle ha hennes oppmerksomhet.

En stund med litt luksus i fred og ro for å planlegge det viktigste antrekket i hvert bryllup. Her er bruden alltid i fokus.

Magefølelsen

Og nå, et år senere har hun sørget for at en liten armada med vakre bruder kunne stråle på sin viktigste dag, og det sammen med syersken Loredana Bologa.
Med andre ord har brudestudioet i Parkgata 3 blitt en suksess.

-Magefølelse for at det skulle gå bra var jo der. Og heldigvis slo den til. Vi har ikke tatt ting for gitt, men jobbet hardt. Og vi er svært takknemlige for alle som har brukt oss, sier hun.

-Og det fortsetter inn i 2024?
-Det ser heldigvis slik ut. Vi kom fra juleferie og gikk rett på. For det er faktisk nå det er sesong, og da jobber vi på. En bør nemlig begynne seks til ti måneder før bryllupet for at alt skal tilpasses og bestilles, selv om vi jo også har løsninger for de som har kortere tid på seg.

Hos Chérie Brud står bruden i fokus. Charlotte og Loredana gir bruden all oppmerksomhet i en avtalt time i studioet, der det ikke er noen andre, kun dem.
En stund med litt luksus, og der alkoholfrie bobler og noe å bite i er en selvfølge.

Syerske Loredana Bologa (t.v) og innehaver Charlotte Grytten Syversen gleder seg til bursdagsfeiring, for de står klar med mange brudekjoler og tilbehør til kraftige rabatter.

Kjolekupp

-Hvordan skal bursdagen feires?
-Vi åpnet 23.janaur i fjor, og fra 24. til og med 31.januar setter vi ned prisene kraftig på flere kjoler. Fra 20 til 50 prosent faktisk, så her kan en gjøre et kupp og spare mange tusenlapper, forteller Charlotte.

-I tillegg blir det salg på tilbehør som sko og slør, og på selskapskjoler. Der har vi også fått nye leverandører med mye spennende, forteller Charlotte, som ikke legger skjul på at hun har det gøy på jobb.
-Dette året har gått så fort. Mye fordi vi kommer på jobb og har det gøy. For vi har vært heldige som har så mange kjekke bruder innom.
-Og det blir minst like mange bruder i 2024?
-Det ser i alle fall ut til at brudene fortsetter å komme, så ja, det ser slik ut. Og det er vi både takknemmelige og veldig glade for, sier hun.