Til toppen

Family Sports Club og Kiwi Sundgata inviterer til treningsøkt for Unicef

Søndag 4. juni klokken 19 kan du bli med på en gratis treningsøkt utenfor Kiwi Sundgata. Butikken har gått sammen med Family Sports Club i nabobygget om arrangementet, som har et veldedig formål.

Fra venstre: Mustafa Behroozi, Andrea Guddal Muri, Trine Urkedal Roth, Jeanette Forsberg. Foran: Ellen Kristine Rebbestad. Foto: Ragnhild Lund.

Innsamling til Unicef

– Det blir gratis å delta på treningen. Den som ønsker det kan også donere til Unicef og deres arbeid for å sikre rent vann til skoler i Madagaskar, sier Ellen Kristine Rebbestad, butikksjef hos Kiwi.

Kiwi-kjeden har i flere år samlet inn penger til Unicef sitt arbeid i Madagaskar, noe som har finansiert 21 barneskoler. Nå fokuserer de på å sørge for at skolene får rent vann, noe som dessverre ikke er en selvfølge i området.

– Mange av kundene våre er innom oss før eller etter trening hos Family Sports Club, og vi har lenge tenkt på å gjøre noe sammen. Da var dette en kjempegod anledning, sier Ellen Kristine.

Treningsøkt for alle

Family Sports Club i Sundgata 12 er et av de største treningssentrene i byen. Flere av de dyktige trenerne deres stiller opp denne kvelden, og bidrar med masse energi og treningsglede.

– Vi har satt sammen en lavterskel treningsøkt hvor vi bruker kroppsvekt. Den passer både for nybegynnere og de med erfaring, og varer i 45 minutter inkludert oppvarming og uttøying. Vi gleder oss! sier Andrea Guddal Muri hos Family Sports Club.

– Ta med venner, familie, kolleger, hvem du vil! Dette blir gøy for alle, og det blir ekstra kjekt å trene når det går til en god sak, sier Ellen Kristine. Butikken gir nemlig 20 kroner til innsamlingen for hver deltager som kommer, og håper så mange som mulig blir med.

Hvis du trenger et ekstra påskudd til å bli med på treningen, vil alle som kommer få utdelt gratis frukt og drikke fra butikken. Alle blir dessuten med i loddtrekning om en matkasse verdt 500 kroner. Dette er vel en god anledning til å røre litt på kroppen på en søndagskveld, eller?