Til toppen

\ loading=

En time gratis parkering hos Ålesund Storsenter

(Annonse) Fra i dag blir det en time gratis parkering i p-huset hos Ålesund Storsenter.
– Det går mot vår, og vi gjør det rett og slett for å bidra til enda mer byliv og ikke minst for å gi en ekstra takk til trofaste bykunder, sier senterleder Kine Vik. Les mer:

Senterleder ved Ålesund Storsenter, Kine Vik.

Ålesund Storsenter har 300 plasser under eget tak og nå blir den første timen gratis.

Vi håper dette blir godt mottatt, sier hun om parkeringstilbudet som settes i gang fra i dag og vil gjelde fremover, hele uken fra mandag til søndag.

-Inne i p-huset er det skiltregistrering, så er man innenfor en time kjører man bare rett inn og ut, men det er viktig å understreke at dersom man står lengre så må man betale for den påfølgende tiden. Det gjør man enten ved å betale på automatene i tredje og femte etasje om man kjører inn fra Storgata, eller i første etasje i avdelingen med innkjøring fra Grimmergata, sier Vik og forklarer.

-Glemmer man å betale på automat, kan man innen 48 timer, enkelt gå inn på onepark.no og betale parkeringen. Ellers kommer det et ekstra gebyr og faktura på parkeringen, og det er dessverre en del som tror at det er prisen på parkeringen, men det er det ikke. Så husk fristene om du betaler på automat eller nett, sier Vik som ønsker velkommen til senteret og Ålesund sentrum.

Ønsker du å lese mer om parkeringshuset og betalingsløsninger? Se her!

NB. Ordningen gjelder kun i Ålesund Storsenter og ikke Aksla Parkering.

Bypatriotens Kulturkalender

Se alt som skjer i Ålesund

Alltid mye å glede seg til!