Ekte italiensk på hjørnetLokalene til det som tidligere var kjent som Posthjørnet Pub er forvandlet til byens første italienske restaurant! I dag åpner de dørene. (Annonsørinnhold). 

Det er prøvekveld og Laura Borghini er spent på mottakelsen.

«Nonna Lina» betyr bestemor Lina. Et rendyrket italiensk konsept basert på råvarer som selvfølgelig importeres - fra Italia. Bypatrioten var så heldig å være invitert på prøvesmaking i går kveld. Vi ble tatt i mot av kjøkkensjef Stian Aklestad-Høgås og Laura Borghini, det er de som skal ta hånd om den daglige driften. 

Løvtynne pizzabunner på italiensk vis går i ovnen.

Noe av det første vi la merke til var den store vedfyrte pizzaovnen der restaurantens pizzaiolo, pizzakokk, med 20 års erfaring håndterte tynne bunner med stødig hånd. De nyoppussede lokalene i det gamle posthuset fremstår som rene og stilfulle og stemningen blant de inviterte gjestene og betjeningen var upåklagelig. 

En titt på menyen viser at de mener alvor. Italienske smaker og retter på rekke og rad. Vi var så heldige å få smake på pizza med Parmaskinke og ble skjemt vekk med Tiramisu til dessert. Ingen dårlig dag på jobben for en Bypatriot.

På menyen fant vi også lokale innslag i form av øl fra Einehaug micro i Spjelkavika. Kortreist lykke.

Bypatrioten ønsker den italienske nykommeren hjertelig velkommen og masse lykke til!

 

Tekst: Sindre Veblungsnes / Foto: Anne Marthe Vestre Berge

Stian Aklestad-Høgås i sving på kjøkkenet.

Åpningstider:

De serverer frokost, lunsj og middag.

Fra kl. 10:00 på hverdager, kl. 13:00 lørdager og kl. 14:00 søndager.

To glade gjester på prøvesmaking!

Velkommen til Pizzeria Nonna Lina

Lokalet er klart for den store åpningsdagen!