Til toppen

\ loading=

Delte ut hjelmer og arbeidstøy til bålgjengen

For et par uker siden fikk den ivrige arbeidsgjengen som bygger Slinningsbålet arbeidsklær i gave. Nå har de også fått hjelmer, og det ble feiret med pizza da ungdommene innvilget seg en liten pause i byggingen av bålet.

PAKKER UT: Representanter fra Aalesund Protective Wear AS deler ut hjelmer til de som bygger Slinningsbålet. Foto: Mathias Mork

Aalesund Protective Wear AS ønsket  å gjøre arbeidstiden litt mer komfortabel siden ungdommene bruker utallige timer med frivillig arbeid for å skape en helt spesiell stemning på St. Hansaften.

Derfor sponset de gjengen med arbeidsbukser, t-skjorter, gensere og hettejakker fra Strakofa. 

Bypatrioten brukte så jungeltelegrafen for å fortelle at de også trengte hjelmer. Aalesund Protective Wear AS tok oppfordringen på strak arm.

– Det er arbeidsklær fra en kolleksjon som er spesielt utviklet for håndverkere. Men da vi hørte at bålsjef Viktor Sunde etterlyste hjelmer etter brannen, tok vi oss en bonusrunde med våre nyeste hjelmer, forteller Ingvild Janne Tørlen, B2B Marketing Manager for Aalesund Protective Wear. 

Fornøyd bålsjef  

Tørlen forteller at et par ansatte fra AAPW tok turen til Slinningsodden med både hjelmer og noe å bite i torsdag kveld, og at de er imponert over hvor mye som har blitt gjort etter brannen.

MED HJELM: Bålsjef Viktor Sunde jobber selvsagt med hjelm på. Foto: Mathias Mork

– De har gjort en veldig god jobb, og vi så for oss at de trengte litt påfyll av pizza og snacks for å holde energien oppe.  

Både rutinerte bålsjefer og ferske bålbyggere pakket ivrig opp og tok umiddelbart i bruk det nye utstyret.  

– Vi mistet mye sikkerhetsutstyr i brannen så nye hjelmer var etterlengtet. Alle som har fått arbeidsklær bruker de hele tiden, forteller en fornøyd bålsjef Viktor Sunde.   

Oppfordrer andre til å støtte 

For Aalesund Protective Wear AS var det et enkelt valg i å trå til etter brannen.

– Bålbyggerne gjør en fantastisk innsats for at hele Ålesund skal ha en flott sankthansfeiring, så det vil vi gjerne støtte, sier Marius Øverås, salgssjef i AAPW.  

– Vi er selv stolte av vår lokale tilhørighet, og heier på driftige ungdommer! Vi oppfordrer andre lokale bedrifter til å stikke ut med mat, snacks og andre ting de trenger, legger han til.  

MEKTIG: Omgivelsene er av det mektige slaget med Sunnmørsalpene i bakgrunnen. Foto: Mathias Mork
SIKKERHET: Sikkerheten er viktig, så da kommer hjelmene godt med. Foto: Mathias Mork
Bypatriotens Kulturkalender

Se alt som skjer i Ålesund

Alltid mye å glede seg til!