Til toppen

Bryt deg ut av sofaen – Bli med på bingo!

Torsdag neste uke kjører Bryt Tapas i gang en litt annerledes bar-aktivitet, nemlig bingo. Dette er forhåpentligvis den første av mange bingokvelder fremover, og bordene er i ferd med å fylles opp.

Restaurantsjef Fredrik Sjöberg inviterer oss inn for en litt annerledes bar-opplevelse på Bryt Tapas.

Det var ekstravakt og servitør Antona Hauge, som sammen med hovmester Kajsa Navdal kom med idéen om at de skulle teste ut det å ha bingokveld i lokalene. Og restaurantsjef Fredrik Sjöberg, forteller at de håper dette kan bli en tradisjon på Bryt Tapas.

– Vi prøver hele tiden å se på hva vi kan gjøre for å fylle lokalene med gjester og skape gode samleplasser, både med tanke på mat og drikke og når det gjelder utelivet i byen. Kanskje kan bingokvelden bli noe vi har så ofte som annenhver torsdag? Hvem vet?

Vinn opplevelser

Under bingokvelden vil bingovert Antona dele ut mange flotte premier, og Fredrik forteller at det blant annet er snakk om premier som gir gode opplevelser.

– Vi har veldig mange spennende premier, og denne kvelden gir gode muligheter for å vinne gode opplevelser som har med vår bransje å gjøre, lokker Fredrik.

Gjengen på Bryt Tapas gleder seg til flere arrangement utover våren og i sommer. Det er bare å følge med og sette av datoer i kalenderen.

Lag dere en helaften!

Bingokvelden starter kl. 21.30 og flere har allerede booket bord tidlig for å få seg noe godt å spise før de tar fatt på vinnermulighetene.

Fredrik forsikrer oss samtidig om at det blir muligheter for å kjøpe tapas-snacks under selve bingo-seansen.

– Det er allerede en god del påmeldte, men vi har enda plass til noen bord til. Bestillingene kom raskt, så det tyder på at dette kan bli en populær aktivitet som vi kan tilby flere ganger. Vi har selvsagt muligheter for å kjøpe snacks og drikke i baren, så alt ligger til rette for en svært hyggelig kveld.

– Det er nok denne settingen her mange kjenner meg fra, ler Fredrik. Mens han svinger på drinkmikseren bak bardisken.

Flere kjekke kvelder i vente

Fredrik og de andre i teamet på Bryt Tapas har også flere arrangement å glede seg over ut over våren.

– Allerede den 13. april kommer Kenneth fra Fondberg og Viktor fra Juve y Camps, og skal lose oss gjennom smaking av kvalitetsbobler.

Juve y Camps er en av de bedre cavaprodusentene i Spania, så denne kvelden blir det bobler og tapas, god musikk og skikkelig god stemning!

– Noen heldige kan også få plass på masterclass fra kl.17, her er noen plasser ledige så det er bare å hive seg rundt og melde seg på. Kanskje kan man ta det som en afterwork med gode kolleger?

Da gjenstår det bare å børste støvet av bingo-brettet og glede seg til en hyggelig kveld i godt lag på Bryt Tapas. Og du, det skader jo heller ikke å ha kveldsutsikt til vakre Brosundet, gjør det vel?