Til toppen

\ loading=

Brisk Utvikling landet viktige kontrakter

- Dette er er viktig for oss og betyr at vi kan kan bygge opp ytterligere tverrfaglig kompetanse innenfor arbeids og inkluderingsfeltet i Ålesund, sier daglig leder Frode Vestad i Brisk Utvikling AS etter de vant tre anbud med en samlet verdi på 115 millioner kroner.

Daglig leder Frode Vestad i Brisk Utvikling AS.

Brisk Utvikling AS er en del av Brisk-konsernet i Ålesund, en arbeids- og inkluderingsbedrift med formål å tilbakeføre mennesker til arbeidslivet. Etter anbudskonkurranser med flere store aktører har de vunnet tre anbud:

Avklaring, arbeidsrettet rehabilitering og oppfølgning for de neste fem årene i Ålesundsregionen. De skal nå ansette 10 nye medarbeidere.

– At vi har vunnet disse anbudene er viktig for oss i og med vi kan bygge opp ytterligere tverrfaglig kompetanse innenfor arbeids og inkluderingsfeltet i Ålesund, samt utvide vårt gode samarbeid med Nav sier daglig leder Frode Vestad i Brisk Utvikling AS.

Brisk konsernet består i dag av morselskapet Brisk AS og datterselskapene, Brisk Karriere AS, Brisk Utvikling AS, Brisk Bakeri AS og Brisk Barnehage AS. Brisk konsernet har i dag 100 ansatte og vil etter dette omsette for ca. 120 millioner kr. pr år.

– Hvert år kommer ca. 200 mennesker tilbake til arbeid med støtte fra Brisk og dette vil vi kunne øke i årene framover, sier han.

Bypatriotens Kulturkalender

Se alt som skjer i Ålesund

Alltid mye å glede seg til!