Til toppen

\ loading=

Blir Strawberry. Opplev mer, oftere.

Stor ståhei, markering og aktivitet i Ålesund i dag da Nordic Choice Hotels ble til Strawberry. Hotellene skifter ikke navn, men selve konsernet gjør, og her skal man oppleve mer, oftere, sier hotelldirektør Aina Aalen Bjerkvik hos Quality Hotel Waterfront som sammen med Quality Hotel Ålesund markerer starten på noe helt nytt.

Direktør ved Quality Hotel Waterfront Aina Aalen Bjerkvik tok i mot frokostgjestene som var invitert til markering i dag.

For 25 år siden kjøpte Petter A. Stordalen sitt første hotell. I dag kan gjestene velge mellom 226 hotell, 122 restauranter, 21 spa og mer er på vei.

– I dag skiftet selve kjeden Nordic Choice Hotel navn til Strawberry og løftet til besøkende er med det at de skal oppleve mer, oftere, opplyser direktør Aina Aalen Bjerkvik hos Quality Waterfront som for anledningen inviterte til frokostfest på hotellet. Senere i dag er kunder, gjester og samarbeidspartnere også invitert med videre til Quality Ålesund.
– Hotellene skifter heldigvis ikke navn, det kunne blitt mye, men det er altså konsernet som samler all aktivitet under det som omtales som Stordalens jordbærfilosofi.

Quality Hotel Waterfront i Ålesund gleder seg til åpning av de nye rommene og den nye delen av hotellet som i sommer gjør de til størst mellom Bergen og Trondheim.

– Man skal selge de bærene man har, og stå på, forteller Aina om det som er ei historie fra den gangen Stordalen jobbet sammen med sin far. En godt forankret filosofi blant ansatte og ledere i hotellkjeden.

Hun synes satsingen er veldig spennende, og står selv foran utvidelsen som gjør hotellet til det største mellom Bergen og Trondheim. – Det viser at vi satser. Tenk at Stordalen åpnet 10 nye hoteller under pandemien. Uten en eneste gjest. Det viser at man er fremoverlent og virkelig gir gass, sier hun.

I anledning navnebyttet blir det også markering og eget event hos Quality Hotel Ålesund i ettermiddag.
Det feires i det Nordic Choice Hotels blir til Strawberry 
Direktør Aina Aalen Bjerkvik forteller om satsingen til alle som hadde møtt opp i dag tidlig.