Til toppen

Skal lede Kundeservice og Næringsbasen

Trine Nedregård Nakken tar over som leder for Kundeservice og Næringsbasen i Sparebanken Møre, etter Vibeke Skår Klock som har fått nye utfordringer og går over i en ny stilling i banken.

Trine Nedregård Nakken tar over lederstillingen etter Vibeke Skår Klock, som skal inn i en annen stilling i banken.

Nedregård Nakken har markedsføringsutdannelse og har tidligere erfaring fra rådgivning, salg og service i ulike selskap. Hun begynte som kunderådgiver i Nordea i 2011 og har i dag stillingen som leder for kundeservice Nordea Nordvest. Hun starter den nye jobben i Sparebanken Møre 1. juni.

– Dette er en jobb som umiddelbart fanget min interesse og for meg er dette en spennende utfordring. Jeg gleder meg til å være med på å videreutvikle to viktige enheter i banken gjennom effektivisering og digitalisering, og gjøre de godt rustet til å bli fremtidens kundesenter. Målet er å skape smidige prosesser og gode digitale løsninger samtidig som vi ivaretar verdien av personlig rådgivning, forteller Nedregård Nakken.Elisabeth Blomvik, leder for Divisjon personmarked i Sparebanken Møre forteller at hun har stor tro på at Trine Nedregård Nakken vil passe godt inn i Team Møre.
– Det handler mye om mennesker i vår bransje, men også om å utnytte digitale muligheter og utvikle effektive prosesser for å yte best mulig service for kundene våre. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med Trine og fortsette utviklingen av Kundeservice og Næringsbasen.