«Barneteatret Vårt» endrer navn-Vi ønsker å være helt tydelige på at vi er et teater med profesjonelle skuespillere som lager teater for barn, og at vi holder til i Ålesund, sier hun om navneendringen fra «Barneteatret Vårt» til Teatret Vårt, Ålesund. 

 

Fra forestillingen "Hamlets pappa er et spøkelse".

-Vi ønsker å være helt tydelige på at vi er et teater med profesjonelle skuespillere som lager teater for barn, og at vi holder til i Ålesund, sier hun om navneendringen fra «Barneteatret Vårt» til Teatret Vårt, Ålesund. 

-Selv etter sju år med forestillinger i stor og liten skala er der mange som forveksler oss med Jugendteateret eller tror at vi underviser barn, men det er altså ikke sånn det er. Inne på Arbeideren, på avdelingen i Ålesund,  jobber vi hele året med å skape teater og scenekunst tilpasset barn og unge. Regionsteatret er i byen folkens, sier hun med snert. 

Kommende lørdag er det Teaterlørdag på Arbeideren kl. 11.00 og 13.00 der de små kan se «Mandarinsaft». Siden det er Bybrannhelg serveres også gratis brennsnut for alle som kjøper billett.