Utsetter konserten med Green DayHeller ikke i år ser arrangørene det som mulig å gjennomføre konserten med Green Day på Color Line stadion. Nå utsetter de konserten et år.

Gruppa Weezer kommer inn som "special guest" 9.juni neste år.

-Det blir dessverre ikke mulig å gjennomføre konserten med Green Day i 2021, og konserten er derfor utsatt til 9. juni 2022. Kjøpte billetter er gyldige til ny dato.

Billettkjøpere mottar en e-post med mer informasjon, melder arrangørene Momentium Live og All Things Live.

Rockeikonene i Green Day gjorde punken kommersiell. De har solgt mer enn 70 millioner album verden over og vunnet hele fem Grammys. 

- Det er en glede å dele at vi har fått flyttet den planlagte konserten til 2022, og at Green Day stiller med de amerikanske rockerne i Weezer, forteller arrangøren.

(Fortsetter under).

Bandet fra California har solgt over 18.000 billetter til konserten i Ålesund. Nå utsettes konserten med Green Day til neste år. Foto: Pamela Littky.

- Vi vet det er mange av billettkjøperne som har vært redd for om konserten med Green Day blir avlyst. Gladnyheten er at den ikke blir det, den blir flyttet et år fram i tid. I dag kan vi også bekrefte at Weezer blir med som special guest, og det er helt fantastisk, heter det i pressemeldingen.

Green Day-konserten har solgt over 18.000 billetter og vil bli den største konserten som blir arrangert på Sunnmøre noensinne.

- Her er det bare å holde på billettene. Med to av historiens beste rockeband på scenen blir dette en opplevelse av de sjeldne.

Green Day ble dannet i California i 1986 og er et av verdens bestselgende band noen sinne.

Gjennombruddsalbumet til gruppa, «Dookie» fra 1994 ble solgt i over 10 millioner eksemplarer.

Gruppa Weezer blir altså med på konserten 9.juni 2022. Gruppa er kjent for sin alternative rock- og powerlåter som for eksempel legendariske «Island in the Sun» og «Buddy Holly».