Til toppen

\ loading=

Trond Moi til Mieledagen hos HTH

Torsdag 16.mars inviterer HTH Kjøkkenforum til Mieledagen, en dag med gode tilbud, smaksprøver og kurs i kombidamp. De besøkende får også med seg hete mat-tips fra kjendiskokk og årets Farmen vinner, Trond Moi.

Kjendiskokk Trond Moi deler av sine kjøkkenkunster når HTH Kjøkkenforum inviterer til Mieledagen.

Robert Andre Sulebakk og resten av teamet hos HTH Kjøkkenforum i Ålesund inviterer til en kjøkkenopplevelse utenom det vanlige, når de førstkommende torsdag arrangerer Mieledagen 2023 i sine lokaler.

– Vi gleder oss til en dag fylt av kjempe gode tilbud på hvitevarer fra Miele og selvsagt også gode priser på våre HTH-kjøkken. Det blir full aktivitet i lokalene våre og gode muligheter for å få med seg et godt kjøp hele dagen så vi håper at mange tar turen, forteller Robert Andre Sulebakk.

Deler av sine kjøkkenkunster

For de som kommer innom, kan Robert fortelle at han garanterer en smakfull opplevelse. De har nemlig besøk av kjendiskokk Trond Moi, som skal dele av raust av sine kjøkkenkunster denne dagen.

Robert Andre Sulebakk og resten av Teamet hos HTH Kjøkkenforum Ålesund er klar til å ta imot besøkende i de flotte lokalene sine på Meierikaia.

– Farmen vinner Trond Moi er med oss og deler ut smaksprøver hele dagen. Han skal også holde kurs i kombidamp kl.14.00 og 17.00. Det er nemlig mange velsmakende muligheter når man lager mat med Miele sin kombidamp-ovn, og de besøkende får med seg mange unike tips. Det å lage mat med en kombidamp-ovn, er blant annet veldig praktisk om man skal invitere mange gjester, opplyser Robert.

Prøv vinnerlykken!

Om man først skal plukke med seg gode kokkeleringstips, kan også drømmen om et nytt og innbydende kjøkken være til stede. Og for én heldig vinner kan dette være dagen da kjøkkendrømmen går i oppfyllelse.

– Drømmekjøkkenet trenger dermed ikke å være så langt unna. Alle som er innom lokalene våre denne torsdagen er nemlig også med i trekningen av et gavekort på hele 50. 000 kroner. I tillegg vil alle få med seg en verdikupong som de kan ta i bruk ved en senere anledning. Så her er mange gode grunner til å ta turen, legger han til.