Stormen inviterer til moro for alleLørdag inviterer supporterklubben Stormen til storhendelse ved Color Line stadion, under tittelen ”Stormen for alle”. Her blir det mye moro, gratis fotballkamper og møte med spillere.

Supporterklubben Stormen har fått laget et langt banner framfor arrangementet "Stormen for alle" på lørdag. Petter Elias Stette (bak t.v), Gordon Bergh og Steffen Stette sørger for å vise fram banneret, og nå håper leder for Stormen, Sstig Nedregård at mange tar turen til all moroa som skal skje utenfor inngang 12 på Color Line stadion.

-Vi vil gjerne nå ut til flere, og spesielt barn og unge, forteller leder i Stormen, Stig Nedregård.

Han og klubben inviterer til arrangementet de har kalt ”Stormen for alle”, og arenaen er på parkeringsplassen mellom Color Line stadion og Sparebanken Møre arena.

Her vil plassen fylles opp med aktiviteter.

-Tidligere har vi jo hatt arrangementet ”Stormen i gata” årlig, nå går vi for ”Stormen for alle”, i håp om at mange vil ta turen.

Vi får ha inne hundre personer samtidig, og er nøye med smittevernet, bedyrer Nedregård, som vil sørge for at alle aktivitetene følger godt smittevern.

-Vi får blant annet tre hoppeslott. Magikeren Tito Magic kommer. Det samme gjør flere spillere fra AaFK og AaFK Fortuna.

Det blir E-sport, Fan zone der en får vist fotballferdigheter, og Redningsselskapet kommer med Fun Ballz bassenget sitt.

Og så blir det jo kiosk og grilling forteller han.

Alt skjer altså ved inngang 12 på stadion, en inngang Stormen selv bruker når de skal på kamp. Og for alle som kommer vanker det gratis fotballkamper inne på stadion.

-Det er gratis inngang til ”Stormen for alle”, og det blir i tillegg mulig for alle som kommer å gå gratis inn på to fotballkamper denne dagen.

AaFK Fortuna spiller sin aller første seriekamp på hjemmebane mot Volda klokken 16.30.

Men før det, klokken 14.00 møter AaFK2 moldelaget Træff.

-Dere ønsker flere medlemmer i løpet av dette arrangementet?

-Ja. Og spesielt vil vi bygge opp Mini-Stormen, og det er ikke dyrt å være med i Stormen. Årskontingenten er på 300 kroner for voksne og 100 for barn.

Nå håper vi mange tar turen til arrangementet som foregår mellom 12.00 og 16.00 på lørdag.

Heldige vinnere kan også få med seg signert drakt og fotball, forteller Stig Nedregård.