Til toppen

\ loading=

Oppsving for Best Kids etter ombygging

De er den eneste i sentrum som selger barnevogner, bilstoler og utstyr til de aller minste. Etter  ombygging av lokalene har de også fått inn mye større sortiment. Best Kids på grunnplan hos Ålesund Storsenter har opplevd en skikkelig oppsving etter nyåpningen i starten av mars. 

– Vi fikk plass til stor utstilling av både barnevogner og bilstoler. Det gav umiddelbar effekt, forteller butikkleder Lone Alice Pilskog Rørvik hos Best Kids i sentrum.

– Lokalet som det var før, hadde ikke så god romløsning.  Når vi fikk åpnet opp, kom alt bedre frem, forteller butikkleder Lone Alice Pilskog Rørvik som opplevde umiddelbar effekt på handelen.

– Salget av barnevogner og bilstoler gikk opp med en gang. Før hadde vi kun en vogn utstilt. Nå har vi plass til åtte, i tillegg til stor utstilling av bilstoler og annet tilbehør til både bil, reise og senger. I tillegg kan vi jo selvfølgelig også ta inn andre farger og bestille inn ved behov, utenom det  som står utstilt, forklarer hun.

Butikkleder Lone Alice Pilskog Rørvik gleder seg over oppsving.

Klær fra prematur til 14 år

Butikken er nå delt i to med klær i ene enden og utstyr i andre.

– Vi er veldig glade for utvalget vårt til prematur, og har klær i både ull og bomull. Vi merker godt at vi har prematuravdelingen i Ålesund og har opparbeidet oss god erfaring for å møte behovet til de aller aller minste. Ellers har vi klær helt opp til 14 år. Nå som det nærmer seg 17. mai med feiring og fest må vi nesten trekke frem de fine festdraktene også, sier hun.

Best Kids åpnet i senteret på nyåret 2019 og fører en rekke solide merker.

– Ålesund er veldig trendy. Vi merker at de som handler i sentrum gjerne er opptatt av kvalitet og trender før pris, selv om det også selvfølgelig spiller inn. Etter utvidelsen har vi også fått inn enda mer av Stokke, som alltid er populært, legger hun til.

Har du små i vente? Ta turen til Ålesund sentrum  og Storsenteret for inspirasjon og hjelp. Se flere bilder:

Flotte festdrakter i ulike størrelser og varianter
– Vi har fått plass til mye mer, både av smått og stort til de minste, sier Lone hos Best Kids.
Var ikke denne søt vel?
– Etter ombyggingen ble det åpnere og lysere, og best av alt, bedre plass, forteller butikklederen.
Fargerike kjoler og jeans til våren?
Best Kids finner du på grunnplan på Ålesund Storsenter. De har i tillegg til utstyr også klær til både jenter og gutter opp til 14 år.