Nye tilbud for seniorene på BybadetEr du godt voksen og ønsker å nyte Bybadets gleder med varmt vann, svømming og sosialt samvær? Ja da bør du lese videre, for nå lanserer Bybadet og AASKL flotte tiltak for de eldre.

Daglig leder ved Bybadet, Lasse Hoel gleder seg til å se nye ansikter når de nå kjører på med nye tilbud forseniorer og pensjonister.

-Ja nå kjører vi på med tilbud for godt voksne, altså seniorene i blant oss, sier daglig leder ved Bybadet, Lasse Hoel til Bypatrioten.

Mange eldre og godt voksne har funnet sin oase i Bybadet. Et sted å møtes, svømme, kose seg og holde seg i form.

-Det ene vi har kjørt på med er senioruke som begyner nå på mandag 25.oktober, og som fortsetter på onsdag og fredag med forskjellige tilbud.

Prosjektet er et samarbeid mellom Bybadet og Aalesund svømme- og livredningsklubb (AaSLK).

-Vi har god plass på dagtid i Bybadet, og vi vil gjerne vise fram Bybadet for enda flere seniorer og pensjonister, sier Lasse, og inviterer på gratis inngang, vanngymnastikk og svømmeteknikk.

-Vi kjører gratis inngang mellom klokken 08.00 og 11.00. både mandag, onsdag og fredag.

-Mandag klokken 09.00 vil vi ha en omvisning på Bybadet. Onsdag er det vanngymnastikk klokken 09.00, og svømmeteknikk klokken 09.30 for de som vil være med på det.

(Fortsetter under).

Neida, en trenger slett ikke å ta svalestup, slik denne unge jenta gjør. Når Bybadet inviterer de godt voksne blant oss så velger en selv om en bare vil nyte vannet, eller delta på aktiviteter. Og har en lyst å begå et svalestup, ja så hopp i det, sier vi.

-Fredag går også starten på samarbeidet vi har med Aalesund Svømme og Livredningsklubb (AASLK), der alle seniorer og pensjonister fra 65 år og eldre kan komme på gratis Senior Svøm i Bybadet hver fredag i tiden framover, forteller han.

De som melder seg på får åtte fredager med gratis inngang med svømmeaktiviteter, og påmelding kan en gjøre til AASLK via epost til kurs@aaslk.no, eller i resepsjonen til Bybadet.

-Vi setter fram kaffe og kanelsnurr til alle seniorer, selvfølgelig gratis det også, og så håper vi at vi får se mange nye ansikter i Bybadet.

-For dette dreier seg både om helsegevinst og det å møte andre til sosialt samvær. Og da er Bybadet en perfekt arena.

-Og så er det jo godt og varmt her inne da, i motsetning til ute for tiden.

-Dette gleder vi oss til, sier Lasse Hoel.