Til toppen

Nominert til “Årets låt”. Klare for Ålesund!

Spelemann-nominerte Beathoven spiller lørdag under «Vårslepp» i Sparebanken Møre Arena 21-22 april 2023. - Vi gleder oss hemingsløst til å rocke Ålesund inn i vårnatta, sier medlemmene i Beathoven i forkant av arrangementet.

– Vi gleder oss hemingsløst til å rocke Ålesund inn i vårnatta, sier medlemmene i Beathoven i forkant av arrangementet.

Den maskerte trioen i Beathoven har opp gjennom årene høstet over 60 millioner streams. Det var derimot ikke før i 2022 de virkelig fikk sitt store gjennombrudd, i følge pressemeldingen fra arrangørene i Ékip Live.

I løpet av kalenderåret står de allerede med tre singler på førsteplass i Norge, blant annet “Sør-Afrika” som lå på første plass i hele to måneder gjennom sommeren. Den har også ført til nominasjon for årets Spellemann i kategorien «Årets låt».

Suksessen har gitt de erfaring med å spille foran 30 000 tusen mennesker på både VG-lista og Norway Cup, men har også ført de høyt og lavt på scener rundt om i Norge. Nå er de klare for årets «Vårslepp» i Ålesund.

– Vi gleder oss hemingsløst til å rocke Ålesund inn i vårnatta, sier medlemmene i Beathoven i forkant av arrangementet.

– Dette er en gjeng som garanterer energi fra første øyeblikk og vi gleder oss uhemmet til å komme i gang med det som blir første utgave av festivalen, sier markedssjef i Ékip Live Adrian Stieng.

– Billettsalget er foreløpig godt, men vi har plass til mange, så her er det bare å hive seg rundt, legger han til.

I tillegg til Beathoven spiller også Kris Winther og Norwegian house Mafia lørdagen. Fredag er det Vassendgutane og Staysman som står på programmet.