Til toppen

Marius Nakken på Elitelandslaget 2023

Norges Bilsportforbund har i dag offentliggjort årets landslag i bilsport. Marius Nakken har fått fornyet tillit, og fortsetter dermed på elitelandslaget i 2023.


Marius Nakken beholder plassen på Elitelandslaget og er med også i 2023.

Marius Nakken beholder plassen på Elitelandslaget og er med også i 2023.

På elitelandslaget finner man Norges beste og mest kjente utøvere fra alle typer bilsport. Elitelandslaget er for utøvere som lever av bilsport, og som hevder seg i det internasjonale toppsjiktet i sin gren.

Dette er utøvere som allerede har et profesjonelt apparat rundt seg, og det er primært resultater som avgjør landslagsuttaket.

– Det er alltid kjekt å bli plukket ut og jeg er stolt av å være en del av landslaget. Vi lærer mye av hverandre i en gruppe bestående av så mange dyktige utøvere i forskjellige motorsportgrener, som hevder seg i toppen internasjonalt, sier Marius Nakken.

Det å få tillit fra Norges Bilsportforbund er i følge Nakken, som har vært tilknyttet NBF Talentutvikling i flere år, svært verdifullt.

(Fortsetter under)

Marius Nakken har de siste sesongene satset internasjonalt i Porsche Mobil 1 Supercup, og med Porsche i GT World Challenge.

Marius Nakken har de siste sesongene satset internasjonalt i Porsche Mobil 1 Supercup, og med Porsche i GT World Challenge.De beste utøverne i norsk bilsport leverer i følge pressemeldingen stabilt gode resultater, og har gjort det i flere år. Noe som også er grunnlaget for at det gjøres få endringer på årets elitelandslag.

Til opplysning kommer utøverne som utgjør Elitelandslaget fra grenene rally, rallycross, racing, drifting, dragracing, gokart og esport.