Til toppen

Kultur

Annonse:
Annonse:

Korps, trommiser og puddelrock

Liker du fengende rytmer, korpsmusikk og overraskelser? Da bør du ta turen til Avholdshjemmet søndag 1. oktober når Aalesunds ungdomsmusikkorps inviterer til høstkonsert med Miki Campins som gjestesolist på trommer. 

Les mer

Morgenkaffe og poesi

Solen hadde så vidt kastet av seg noen få stråler over byens tak da et tjuetalls personer samlet seg for morgenkaffe og poetiske finurligheter hos Baker Walderhaug i dag. Høstscenen i Ålesund er i gang. 

Les mer

Bli kjent med Ålesund fengsel

Lurer du på hva som skjer bak murene til en av byens best bevoktede bygninger? Kommende lørdag åpner Ålesund fengsel dørene slik at byens innbyggere, politikere og samarbeidspartnere kan få et innblikk i hverdagen til innsatte og ansatte. 

Les mer

Soppsjekk på Sunnmøre museum

Høsten er høysesong for soppsanking. Nå kan du få sjekket om soppen du har plukket egner seg til søndagsmiddagen. 

Les mer

Høstprogrammet er klart

Gjør deg klar for en høst med konserter, teater, stand-up med både lokale og nasjonale artister, I dag slippes nemlig programmet for alt som skal skje på kulturhusene i Ålesund fremover og det er ikke lite. 

Les mer

Gratis utekino

For andre gang kjører Nordisk Film Kino Ålesund i gang gratis utekino. Kommende fredag er det bare å ta med seg fluktstolen til rådhusplassen i Ålesund sentrum. 

Les mer

Jugendfest dag 1 – se bildene!

Stor stemning og tusenvis av folk på første dag av Jugendfest i Ålesund. Her kan du se litt av folkelivet fra Color Line stadion fredag kveld. 

Les mer

Rock i havgapet

Sommeren har så vidt begynt og musikkopplevelsene har stått i kø. Har du enda Ikke fått nok? Da har du flere lokale opplevelser i vente. Kommende helg er det nemlig klart for Havgaprock 2017 på Haramsøya. 

Les mer

En A-HA opplevelse

Det er strengt tatt ikke hver dag MTV besøker Sunnnmøre. I kveld spilte a-ha en av to unplugged-konserter i omgivelser som tok pusten fra tilreisende fans fra heile verden. I fjøra på Giske utenfor Ålesund. 

Les mer

Gratis sommertilbud for barn

-Vi håper å kunne gi et godt tilbud til barn som av ulike årsaker ikke får reist på ferie i år, sier daglig leder i Blindheim IL Daniel H. Strand som frister med mange flotte aktivitetstilbud i juli. 

Les mer

Sommerprat før sommershow!

Det regner kanskje sidelengs ute, men inne på Teaterfabrikken er det lunt og godt. Her sitter latteren løst når Astrid, Ina og Henrik skrur sammen årets sommershow “Faktor 4”. 

Les mer

Historien om Ålesund by

Historien om bankskøytene er på mange måter historien om Ålesund by og i kveld sendes dokumentaren «Fiskeskøyta som erobret havet» på NRK. 

Les mer