Til toppen

\ loading=

Inviterer til julefest og åpen dag på Akademiet

- Da vi fikk beskjed om at det ikke blir julegate i Moloveien i år, noe vi pleier å være med på, så bestemte vi oss for å heller åpne skolen og bruke lokalene til aktiviteter for alle, forteller den engasjerte gjengen fra linjen Salg, service og reiseliv. Nå er de i full sving med å lage program og håper på masse besøk første søndag i advent.

– Velkommen til oss på Akademiet, sier denne gjengen som er i full sving med å lage program for små og store. Alle er invitert til å delta på førjulskos oppover i etasjene i Moloveien 3. desember.

– Den tradisjonelle julegata i Moloveien har vært et høydepunkt for mange, også for oss her på Akademiet, forteller lærerne Martine Myren og Jarle Sæterstøl som sammen med elevene har satt i gang for å lage et eget event.

– Alle klassene på skolen er invitert til å bidra, og vi skal lage skikkelig førjulskos for alle som tar turen innom oss, forteller de om aktiviteter som bålpanne, gløgg, juleverksted for barna, bruktbutikk, julegrantenning og besøk av selveste julenissen.

De planlegger å fylle fjerde og femte etasje med aktivitet og inviterer også andre til å være med. – Her er plass til flere, så om noen av utstillerne som pleier å være i Moloveien, eller andre lokale krefter som driver med hobbyprosjekter, kunst eller har noe de ønsker å vise frem, så er det hjertelig velkommen til å ta direkte kontakt med oss, sier de.

Arrangementet er altså 3. desember, første søndag i advent, kl. 11.00-17.00 og har du lyst å ha stand eller være med som utstiller er det bare å ta direkte kontakt med:
Jarle.seterstol@akademiet.no Tlf: 400 08 372 eller Martine.myren@akademiet.no Tlf: 46 74 48 20

Bypatriotens Kulturkalender

Se alt som skjer i Ålesund

Alltid mye å glede seg til!