Til toppen

Gjermund fikk drømmejobben i The North West

-Dette er drømmejobben, sier nybakt leder av The North West, Gjermund Langset Kvernmo. Han starter i jobben denne måneden.

Gjermund Kvernmo Langset er blant annet tidligere stedlig leder for Studentparlamentet i Ålesund. Nå er han nyansatt daglig leder i The North West og starter i jobben denne måneden.

Gjermund Kvernmo Langset er blant annet tidligere stedlig leder for Studentparlamentet i Ålesund. Nå er han nyansatt daglig leder i The North West og starter i jobben denne måneden.

-Dette er drømmejobben. The North West er det viktigste initiativet på Nordvestlandet på lang tid, og dette er noe jeg er veldig gira på å få bidra til, forteller Gjermund Kvernmo Langset.

Som studentleder i Ålesund ledet han Studentparlamentet inn til å bli en samfunnsaktør og medspiller som tok del både i aktiviteter i det offentlige, næringslivet og akademia. En del av jobben var også å arrangere en stor universitetskonferanse med mange hundre studenter, ansatte, politikere og andre interessenter.

The North West skal være en tydelig medspiller i utviklingen av regionen vår, men også i utviklingen av andre regioner. Vi må dra veksler på erfaringer og styrker hos hverandre. Jeg er overbevist om at det er gjennom deling og samarbeid vi oppnår positiv utvikling.

Etter tiden i studentparlamentet har Kvernmo Langset tatt master i ledelse, vært involvert i ulike gründerbedrifter og hatt ulike styreverv – hele tiden med en tydelig profil knyttet mot bærekraft.

Hjertesakene mine er mangfold, innovasjon og bærekraft. Det er noe jeg virkelig ser fram til å jobbe med. Bærekraft er selve bakteppet for The North West, og bredden i det gjør at det er mulig med stor variasjon av arrangement og ulike mennesker å involvere. 

Styreleder i The North West, Turid Humlen, gleder seg til å ta fatt på samarbeidet med Gjermund Kvernmo Langset.

-Vi har fått en daglig leder med stort nettverk og sammensatt erfaring både fra akademia og næringslivet, og nå er vi klare til å utvikle The North West videre.

Humlen sier de alt er godt i gang med å legge strategier og planer for neste The North West 2020, som blir arrangert 23.-25. april i 2020.